banner26

Polisiye olaylar

Bağlıköy’de hayvan otlattığı sırada dün yaşamını yitiren Olgun Nur’un (E-72) doktorundan yapılan soruşturmada, ölüm sebebinin “kronik akciğer ve kalp yetmezliği” sonucu olduğu tespit edildi. KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE TASARRUFU VE HIRSIZLIKLefkoşa’da dün M.

Genel 18.05.2020, 14:45 18.05.2020, 14:45
66
Polisiye olaylar
banner32

Bağlıköy’de hayvan otlattığı sırada dün yaşamını yitiren Olgun Nur’un (E-72) doktorundan yapılan soruşturmada, ölüm sebebinin “kronik akciğer ve kalp yetmezliği” sonucu olduğu tespit edildi.
KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE TASARRUFU VE HIRSIZLIK
Lefkoşa’da dün M.A.R.M.A.Q.(E-23) ve A.A.M.A.(E-24), saat 22:00’den sonra sokağa çıkma yasağını ihlal ettikten sonra, Osmanpaşa Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Dereboyu Market isimli iş yeri önünde kilitli vaziyette bulunan buzdolabının kapısına hasar yaparak açtıktan sonra içerisinden çeşitli miktarlarda içeceği çaldı. 
Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen soruşturma kapsamında bahse konu şahıslar tespit edilerek tutuklandı. Üzerlerinde yapılan aramada bir adet kanunsuz bıçak ve yeşil reçeteye tabi 21 adet hap, kalmakta oldukları ikametgahta yapılan aramada ise yaklaşık 15 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alındı. 
Bahse konu şahıslar tutuklandı. 
HIRSIZLIK     
Ozanköy’de 9-12 Mayıs tarihleri arasında Şükrü Tosun’a ait ikametgahın avlusunda bulunan havuz motoru odası içerisinde muhafaza edilen, bir adet havuz motoru ve su boruları çalındı. 
Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada meselede zanlı olarak görülen Y.A.E.(E-25) tutuklandı.
VAHİM ZARAR    
Esentepe’de 14 Mayıs tarihinde Şençağ Market önünde H.G.S. (E-25), kendisini market içerisine maskesiz almayacağı konusunda uyardığı gerekçesiyle  Mehmet Şençağ’ı göğsünden itip yere düşürmek suretiyle adı edilenin sol dirseğinin kırılmasına sebep oldu. 
Bahse konu şahıs tutuklandı. 
SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINI İHLAL VE MASKE TAKMAMAK 
17-18 Mayıs (saat 06:00’ya kadar) tarihleri arasında, ülke genelinde polis tarafından yapılan denetimlerde; 9 kişinin gece saat 22:00’den sonra olmak üzere sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği ve sokağa çıkan 6 kişinin yasağa rağmen maske takmadığı tespit edilerek tutuklandılar. 
TEDBİRSİZLİK SONUCU YANGINA SEBEBİYET VERME    
İncirli’de dün İ.Z.Z.(E-86), ikametgahının ön kısmında, gerekli emniyet tedbirlerini almadan mangal yaktığı sırada, mangaldan sıçrayan kıvılcımların etraftaki kuru otları tutuşturması sonucu bir yangın meydana geldi. 
Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, çıkan yangın sonucu 3 dönüm kıraç arazi, adı edilene ait 30 adet rulo buğday sanyo balya, 20 adet küçük kare saman balyası, sulama hortumları, 17 adet nar ağacı ise kısmen yanarak zarar gördü. 
Bahse konu şahıs hakkında yasal işlem başlatılmış olup, soruşturma devam ediyor. 
ARAZİ YANGINLARI
Yeşilköy’de su depoları mevkisinde dün muhtemelen elektrik tellerinin bir birine temas etmesi sonucu bir yangın meydana geldi. 
Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olup, çıkan yangın sonucu Ali Safaoğlu’na ait bir dönüm biçilmiş arpa anızı, 500 metre uzunluğunda plastik su hortumu tamamen, 3 adet zeytin fidanı ise kısmen yanarak zarar gördü. 
Yeniboğaziçi köyünün güney kısmında (StBarnabas arkası) bulunan arazi içerisinde dün muhtemelen elektrik tellerinin bir birine temas etmesi sonucu bir yangın meydana geldi. 
Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, çıkan yangın sonucu Mehmet Şah’a ait 9 dönüm biçilmemiş arpa ve arazi içerisinde bulunan Bülent Özişleyen’e ait 15 adet plastik sulama hortumu yanarak zarar gördü. 
İskele - Ardahan yolu üzerinde bulunan İskele Belediyesine ait çöplük alanda dün başlayan yangın halen devam ediyor. Yangına itfaiye ekipleri,  belediye ekipleri ve belde halkı iş makineleri ile müdahale ediyor. Yangın kontrol altında olup, söndürme ve soğutma çalışmaları devam ediyor.     


Yorumlar (0)
banner6