gazetda

Cinsel ilişkiye girmedi diye eşini dövdü

Güncel

Gönyeli’de kendisiyle cinsel ilişkiye girmediği gerekçesiyle eşini darp eden Can Kara tutuklandı. Geçmişte de benzer şekilde şiddet içerikli olaylara karıştığı ortaya çıkan zanlı, mahkemede teminatla serbest bırakıldı

Gönyeli’de, "ciddi darp" suçundan tutuklanan Can Kara bugün mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede olayı aktaran polis, zanlının 25 Aralık günü saat 04.00 sıralarında eşi ile cinsel ilişkiye girme konusunda yaptıkları sözlü tartışmada, eşinin yüzüne tokat vurup saçlarını çekerek ciddi şekilde darp ettiğini söyledi.

"DAHA ÖNCE DE ŞİDDET UYGULADI, EŞİ İFADE VERMEDİĞİ İÇİN SORUŞTURMA AÇILMADI"

Şikayetin yapıldığı 26 Aralık'ta tutuklanan zanlının beyanlarında, "eşini darp etmediğini sevgisini göstermek amacıyla yanaklarından ısırdığını" söylediğini aktaran polis, zanlının müştekiye daha önce de şiddet uyguladığını, ancak müştekinin ifade vermekten kaçınmasından dolayı aleyhinde soruşturma başlatılmadığını kaydetti.

Zanlının aleyhinde 2021 yılındaki bir olayda, ”Kavga, rahatsızlık ve uygunsuz tavr-ı hareket” meseleleri ile ilgili dosya tanzim edilip, dava okunduğunu aktaran polis, soruşturmanın tamamlandığını belirterek, uygun bir teminat talep etti.

Mahkeme, zanlının 20 bin TL nakit teminat yatırması, bir kefilin 800 bin TL kefalet senedi imzalaması ve yurt dışına çıkışının yasaklanmasına karar verdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.