gazetda

Yol yapım çalışmaları başladı

Gündem

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre uzun bir süredir çeşitli sorunlar ve ara emirleri nedeni ile atıl durumda bulunan İskele-Çayırova bölünmüş yolunun İskele Boğaz mevki ile Çayırova mevki arasında kalan bölümünün yapım/tamamlama çalışmaları başlamıştır. Bakanlık açıklamasında ‘Türkiye Cumhuriyeti kaynaklı yarım kalan ihalelerden olan yol projesinin tamamlanma takvimi ve detayları ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşılacaktır’ denildi.


Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre uzun bir süredir çeşitli sorunlar ve ara emirleri nedeni ile atıl durumda bulunan İskele-Çayırova bölünmüş yolunun İskele Boğaz mevki ile Çayırova mevki arasında kalan bölümünün yapım/tamamlama çalışmaları başlamıştır.





Bakanlık açıklamasında ‘Türkiye Cumhuriyeti kaynaklı yarım kalan ihalelerden olan yol projesinin tamamlanma takvimi ve detayları ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşılacaktır’ denildi.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.