gazetda

Bu acıya yürek dayanmaz

Türkiye

Antalya'da annesi ile babası villada temizlik yaparken havuza düşen 3,5 yaşındaki çocuk boğuldu

Halil ve Esra Kibrit çifti, küçük çocukları Doruk'u da yanlarına alarak Kalkan Mahallesi'nde kiraya verdikleri villalarında temizlik yapmaya gitti.

Çift bir süre sonra yanlarında göremedikleri oğullarını aramaya başladı. Doruk’u göremeyen ve aramaya başlayan Esra Kibrit, oğlunu suyun içinde hareketsiz halde buldu. Ailesi tarafından sudan çıkartılan Doruk, otomobille önce sağlık ocağına, ardından hastaneye kaldırıldı. Ancak çok geçti… Minik Doruk’un yaşamını yitirdiği belirlendi. Çocuğun cesedi, Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi.

Cenazenin morgdan çıkarılarak cenaze nakil aracına konulması sırasında çocuğun yakınları gözyaşı döktü, annesi fenalık geçirdi.

Cenazenin alınması sırasında yaşadığı büyük acıyla ayakta duramayan anne Esra Kibrit, önce morgun kapısı önüne, ardından cenaze aracının önüne yattı. Yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışılan Kibrit, “Yapma Halil beni de koy yanına. Cenaze arabası beni çiğnesin. Ben çocuğuma sahip çıkamadım” diyerek gözyaşı döktü.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.