banner26

Küçükuncular’ın davası yastık altı mı ediliyor?

Genel 13.06.2021, 19:01
258
Küçükuncular’ın davası yastık altı mı ediliyor?
banner32

Sahte evrak düzenleme suçundan aleyhine başlatılan soruşturma ve dava süresince ülkede yatırımları olduğu ve KKTC'den kaçamayacağı düşünülen Erdinç Küçükuncular'ın dönemin adli şube amiri tarafından teminata bağlanması gereksizdir düşüncesi ile teminata bağlanmaması Lefkoşa Ağır Ceza mahkemesi tarafından hayretle karşılanmıştı.

Lefkoşa Ağır Ceza mahkemesi heyetini oluşturan Başkan Fadıl Aksun, Kıdemli Yargıç Alev Ulunay ve Yargıç Temay Sağer huzurunda görüşülen ilk gün duruşmasında mahkeme heyeti sanık Erdinç Küçükuncular'ın teminata bağlanmasına karar vermesi üzerine Mahkeme heyeti adına Başkan Fadıl Aksun sanığın TEMİNATA BAĞLANMASI durumunun kabul edilemeyeceğini belirterek bu durumun incelenmesi ve sanığı teminata bağlamayan polislerin aleyhine soruşturma başlatılması emrini vermişti. Haberde bahsedilen Polis Başmüfettişinin şu anda görevinden alınan ve birçok davası bulunan Ali Savaş Altan’ın olduğu belirtildi.

Kamuoyunda büyük ses getiren sahte evrak haberinin ardından Yüksek Mahkeme’de yargılanması gereken Erdinç Küçükuncular’ın davası yastık altı edilerek hala gündeme getirilmemesi merak konusu.

banner36
Yorumlar (0)
banner6