banner26

Pazar Günü Ekran Karşısında Keyifle İzleyebileceğiniz Film Önerileri

Genel 20.03.2022, 17:09
56
Pazar Günü Ekran Karşısında Keyifle İzleyebileceğiniz Film Önerileri
banner32

Pazar günü keyifle izleyebileceğiniz birkaç film önerileri ile geldik...

Biraz eskilere gideceğiniz fakat izlerken keyif alacağınız filmleri sizlerle paylaşacağız.  

Green Book

Green Book

Ünlü bir piyanist ve konser turu içinde onun şoförü olarak çalışan Tony’nin hikayesini bizler ile paylaşıyor. Afro-Amerikalı ünlü piyanist Dr. Don Shirley ise konser turu için hazırlanır. Ünlü piyanist tur ile Manhattan’dan güneye doğru birçok yere gideceği konser rotası vardır. Kendisi ile birlikte şehir şehir gezecek bir şoför arayışında olan Shirley, bir süredir işsiz olan Tony’yi görevlendirir. Tony, yolculuk esnasında Afro-Amerikalılar için güvenli olan konumları kullanabilmek için “The Green Book” isimli kılavuzu takip eder. Dr Shirley ve Tony çıktıkları bu yolculukta ırkçılıkla, tehlikeyle ve beklenmedik olaylar ile karşılaşır. İkili bu zorlu yolculuklarında farklılıklarını görmezden gelmek zorundadır. 

Babamın Penguenleri 

Babamın Penguenleri 

Ton Popper New York’taki dairesinde penguenler ile birlikte yaşamaktadır. Ünlü oyuncu Jim Carrey’nin yine bir komik bir karakteri canlandırdığı bu film de başarılı bir iş adamının 6 penguen alarak apartman dairesini buzdan bir kaleye dönüştürme hikayesini ele alıyor. Penguenler ile birlikte yaşamaya başlayan Tom, yeni sorumluluklarının iş hayatına olumsuz yansımasını nasıl engelleyecek?

Leon

Leon

Masum bir kız bir katille olan hikayesini konu alıyor. Onların birbirlerinden başka kimsesi yoktur. Katilin zayıf noktası masum kız çocuğudur. 12 yaşında New York’ta yaşayan Mathilda, üvey ailesinin yanında mutlu değildir. Babasının karekteri kötüdür. Mathilda’yı kaçıp gitmekten tek alıkoyan küçük kardeşidir. Bir gün, tüm ailesinin öldürüldüğü zaman alışverişte olan Mathilda şans eseri hayatta kalır ve en çok ihtiyacı olduğu sırada Léon’un dairesine saklanır. 

Şeker Portakalı

Şeker Portakalı

Sekiz yaşında olan Zeze'nin Brezilya'daki hayatını konu alır. Zeze şehir dışında bir kasabada, ailesini durumu iyi olmayan bir yerde yaşamaktadır. Son derece hassas ve olgun olan Zeze’nin en sevdiği şey hayal gücü ile tek başına kalıp yeni hikayeler türetmektir. Yeni taşındıkları evde karşısına çıkan portakal ağacı ise tam olarak onun yaşam alanı olmuştur. Karşısına çıkan zorlukları aşabilmenin tek yolu portakal ağacının dallarının altında oturmaktır; bu ağaç güvenebileceği, sırlarını, korkularını ve sevincini paylaşabilmektedir. 

Şimdi ya da Asla

Şimdi ya da Asla

İki ayrı hayat koşullarından gelip hastane odasında kanser mücadelesi veren iki farklı insanın ortak özellikleri vardır. Gerçeğin farkında olan fakat hayatta yapamadıkları ve yapmayı istedikleri çok şey vardır ve oturup yapamadıkları için liste çıkartmışlardır. Bu liste ile birlikte yola koyulurlar. Her macera için listelerine yeni bir madde eklenmektedir.

banner36
Yorumlar (0)
banner6