banner26

Askerler kışladan ailelerine seslendi

Güncel 15.09.2020, 17:36
98
Askerler kışladan ailelerine seslendi
banner32

Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı, Koronavirüs Tedbirlerini En Üst Seviyede Aldı

Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’nda görevli Tabip Asteğmen İzzet Şevketoğlu, Radyo Güven’de Kovid -19 Salgınına Özel Hazırlanan ve Gülçin Başaran’ın sunduğu programa konuk olarak, Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’nın kendi içerisinde almış olduğu önlem ve tedbirlerden bahsetti.

Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’nda görevli Tabip Asteğmen İzzet Şevketoğlu, programda, Mart ayından itibaren Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’nın gerekli tüm tedbirleri aldığını ve bu süre zarfında da önlemleri devam ettirdiğini kaydetti.

Tabip Asteğmen İzzet Şevketoğlu, programda ayrıca, Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’nın Kronik Hastalık Değerlendirme Komisyonu kurduğunu ve komisyonun kronik rahatsızlığı olan kişileri korumak için gerekli önlemleri aldığını belirtti.

Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’nda Mükellef Çavuş Can Özen de programda yaptığı konuşmada, ilk pandemi sürecinde üç ay içerde kaldığını ailesinin kendilerini çok merak ettiğini belirterek , “Alınan bu tedbirlerin hem bizim hem de ailemizin sağlığını korumak için alındığını biliyoruz. Bizim için de Ailemizin sağlığı önde geliyor” dedi.

Birlik İçerisinde alınan tüm önlemlerin ikinci pandemi sürecinde bu günlerde daha fazla olduğunu belirten Mükellef Çavuş Can Özen komutanların bu süreçte kendilerine yardımcı olduğunu ve teknoloji sayesinde aileleriyle görüştüklerini kaydetti.

Mükellef Çavuş Can Özen, programda tüm komutanlara teşekkür ederek, “Bizim sağlığımız için gerekli tüm önemleri alıyorlar” ifadesini kullandı.

Programın sonunda Mükellef Çavuş Can Özen, telefonda annesiyle de görüştü.

banner36
Yorumlar (0)
banner6