banner26

Banka dökümleri inceleniyor

Güncel 03.05.2021, 18:10
393
Banka dökümleri inceleniyor
banner32

 Lefkoşa’da meydana gelen emanetçi tarafından sirkat meselesi ile ilgili olarak tutuklanan zanlılar Cengiz Avcı ve Nuh Erk bugün mahkeme huzuruna çıkarıldılar.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren veren Polis Memuru Emrah Turgal olguları aktardı. Polis, zanlılar Cengiz Avcı ve Nuh Erk’in emanetci tarafından sirkat suçu ile methaldar olduklarını belirtti. Polis, 08.04.2021 tarihinde LPM Adli Şubeye gelen Lefkoşa'da sakin Ferhat

Canpolat’ın vermiş olduğu bilgide 2021 yılı Ocak Ayı içerisinde 2500 dolar tutarındaki 20.05.2021 tarihli ve 10 bin TL tutarındaki Adiller Tic. LTD. tarafından iş karşılığı olarak kendi adına yazılmış olan iki adet çek yaprağını Nuh ERK ve Cengiz Avcı'ya kırdırması amacı ile konu çeklerin arkalarını ciro edip verdiğini ancak herhangi bir ödeme alamadığının öğrenildiğini belirti. Polis, mesele ile ilgili olarak 02.05.2021 tarihinde Lefkoşa Kaza Mahkemesinden temin edilen derdest emri gereği Cengiz Avcı ve Nuh Erk’in tutuklandığını mahkemeye aktardı. Polis, mesele ile ilgili olarak tahkikatın yeni başladığını, meselede aranan bir şahıs, konu çekler ve alınması gereken ifadeler ve temin edilmesi gereken banka dökümleri ile birlikte zapt edilmesi gereken emareler olduğunu belirtip, bu aşamada zanlıların 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Temay Sağer, zanlıların 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmalarına emir verdi. (Kamalı Haber) 

banner36
Yorumlar (0)
banner6