banner26

Bu neyin intikamı? Ağaçları kasten yaktılar!

Güncel 04.08.2020, 17:46
143
Bu neyin intikamı? Ağaçları kasten yaktılar!
banner32

(gazetda-sosyal medya)   Beyarmudu-Türkmenköy yolunda 10 yıl önce dikilen üç farklı fidanlık ve çamlık alan kasten yakıldı.  Bu yöndeki açıklamayı Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip yaptı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan İlker Edip, “10 yıl önce diktiğimiz üç farklı fidanlık-çamlık alan yakılmıştır. Yakılmıştır diyorum çünkü insan diyemeyceğim bu kişiler bilerek kasıtlı olarak intikam duygusu ile 5 dakika içinde birbirinden farklı bölgeleri tekrar yakmıştır” diyerek olaya karşı tepkisini dile getirdi.

Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip’in açıklaması şöyle:

“Biz Kıbrıslılar olarak çevreye çok önem gösteriyoruz. Son yaşanan yangınlardan sonra başlatılan fidan kampanyaları ve gerekse herkesin bir çaba içinde nasıl yeşili tekrar kazanırız vurgusu daha önem kazanmıştır.

Fakat sizlere haberlerde pek de geçmeyen bir konudan söz etmek istiyorum.

Beyarmudu-Türkmenköy yolunda 4 veya 5. kez 10 yıl önce diktiğimiz üç farklı fidanlık-çamlık alan yakılmıştır. Yakılmıştır diyorum çünkü insan diyemeyceğim bu kişiler bilerek kasıtlı olarak intikam duygusu ile 5 dakika içinde birbirinden farklı bölgeleri tekrar yakmıştır.

Bu kişilerin bulunması halinde bizzat sosyal medya üzerinden isimleri ile paylaşacağımın sözünü veriyorum.

10 yıl önce ektiğimiz selvilerimizin bugün tekrar yanmasından sonra çok üzgünüm. Yangın belediye ve itfaye ekipleri tarafından söndürüldü.Yakan kişi/kişileri tespit eden/gören, herhangi bir bilgiye sahip olan herkesin bizimle iletişime geçmesini rica ediyoruz.”

banner36
Yorumlar (0)
banner6