banner26

“Bugün devlet sahibiysek bunda gazetecilerimizin önemli emekleri vardır”

Güncel 11.07.2020, 15:56
91
“Bugün devlet sahibiysek bunda gazetecilerimizin önemli emekleri vardır”
banner32

 Ulusal Birlik Partisi Genel Sekreteri Ersan Saner, “Bugün eğer bir devlet sahibiysek, demokratik, laik bir cumhuriyete sahip olarak geleceğe umutla bakabiliyorsak bunda gazetelerimizin ve gazetecilerimizin önemli emekleri vardır” dedi.

Ulusal Birlik Partisi Genel Sekreteri Ersan Saner “11 Temmuz Basın Günü” dolayısıyla mesaj yayımladı.

Saner, mesajında şunları kaydetti:

“Kıbrıs Türkü’nün toplumsal mücadelesine basının katkısı çok büyük olmuştur.

Kıbrıs Türk gazetecisi sömürge döneminden başlayarak, sadece habercilik yapmakla kalmamış çok zor şartlar altında halkın milli ve manevi değerler etrafında bütünleşmesini sağlamak için takdir edilecek büyük hizmetler yapmıştır.

Bugün eğer bir devlet sahibiysek, demokratik, laik bir cumhuriyete sahip olarak geleceğe umutla bakabiliyorsak bunda gazetelerimizin ve gazetecilerimizin önemli emekleri vardır.

Gazetecilik günümüzün en saygın ama zor mesleklerinden biridir.

Bizler bu önemli ama zor görev ifa eden gazetecilerimizin dün olduğu gibi bugün de destekçileriyiz.

Ulusal Birlik Partisi olarak dün olduğu gibi bugün de, Anayasa’mıza, çağdaş değerlere bağlı, sorumluluğunun bilincinde basınımızın daha da ileri noktalara gitmesine katkıda bulunmayı görev sayıyoruz

Bu duygu ve düşüncelerle, Kıbrıs Türk halkının sesi, kulağı ve demokrasinin vazgeçilmezi olan, her türlü özveride bulunarak görevlerini yerine getirmeye çalışan tüm basın mensuplarının 11 Temmuz Basın Günü’nü yürekten kutlar, meslek hayatlarında başarılar dilerim.”

Yorumlar (0)
banner6