banner26

Dr. Dizdarlı'dan bar ve kafelerdeki kalabalığa uyarı

Güncel 08.07.2020, 17:03 08.07.2020, 17:08
100
Dr. Dizdarlı'dan bar ve kafelerdeki kalabalığa uyarı
banner32

LTB’nin ev sahipliği yaptığı toplantıya katılan Lefkoşa Devlet Hastanesi eski Başhekimi Dr. Bülent Dizdarlı, hükümete sitem ederken, barlar ve kafelerdeki yoğunluğa da dikkat çekti.

Dizdarlı, Covid-19 virüsüyle mücadelede ülkede bir başarı öyküsü yazılmışsa bu aktif ve yoğun çalışan sağlıkçıların, belediyelerin ve polis teşkilatının başarısı olduğunu söyleyerek bir Kıbrıslı Türk olarak vatandaşlar adına bu kurumlarla gurur duyduğunu ifade etti.
Dr. Dizdarlı, kötü bir hükümet ve sağlık yönetimi olmasının bu dönemdeki en büyük handikap olduğu görüşünü ifade ederek “Hataların tekrar tekrar yapılması ve hatalara hâlâ devam edilmesi gerçekten üzücüdür. Bu hükümetin bir pandemi hastanesini yapmaması en büyük eksikliğimizdir. Toplum olarak cumhurbaşkanlığı seçimine kurban gidiyormuşuz gibi geliyor. Sayın Cumhurbaşkanı Akıncı bu işin uzmanı olan sağlıkçılara destek veriyor ama diğer ülke yöneticilerinden bu desteği alamıyoruz.” dedi.
Dizdarlı, bar, kafe gibi yerlerde yoğunluktan dolayı çok büyük sıkıntı olduğunu da gözlemlediğini belirterek, ilgili işyeri sahiplerinin uyarılmasında fayda olacağını söyledi.

banner36
Yorumlar (0)
banner6