banner26

Dualarımız Karel bebek için

Güncel 08.06.2021, 22:27
247
Dualarımız Karel bebek için
banner32

Arun Ltd. Direktörü Tolga Ahmet Raşit, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda SMA hastası küçük Korel için yardım çağrısı yaptı.

Tolga Ahmet Raşit, minik Karel’in 3 aydır solunum yetmezliğinden dolayı yoğun bakımda yattığını vurguladı ve Karel'in tedavisi için ailenin maddi manevi desteğe ihtiyacı olduğunu açıkladı.

Raşit’in paylaşımı şöyle:

“Tüm Arun ailemize merhabalar. Resimde gördüğünüz sevimli çocuğumuzun adı Karel. Karel 3 aydır solunum yetmezliğinden dolayı yoğun bakımda yatıyor.

Karel'e SMA Tip1 teşhisi koyuldu. SMA(Spinal Müsküler Atrofi) Omurilikte bulunan motor sinir hücrelerinin kaybına yol açarak kas kaybı ve zayıflığına sebep olan yürüme,yemek yeme,nefes alma gibi kabiliyetleri ortadan kaldıran ölümcül genetik bir kas hastalığıdır.

Aile malesef 3 aydır bu hastalıkla mücadele ediyor. Karel'in tedavisi için ailenin maddi manevi desteğe ihtiyacı var. Grubumuzun değerli katılımcılarından Sinem Emin Unlu Mamülleri hanım ile bu çocuğumuza nasıl destek olabilirizi düşündük ve haftaya Perşembe günü (17.06.21) G. Mağusa Perşembe pazarında Karel bebeğimiz için bir stand kurmaya karar verdik.

Tüm Arun grup üyelerimizden ricamız yapacakları pastalar, kekler, tatlı ve tuzlularla bu duyarlı etkinligimize destek olmalarıdır.

Gün boyu kurulacak standımızda yapılacak satışlardan sağlanacak tüm gelir Karel bebeğimizin tedavisi için kullanılacaktır.

Daha detaylı bilgi için Sinem hanıma 05428843838 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Allah Karel bebeğimize acil şifalar versin, tüm gücümüzle onun ve ailesinin yanında olacağız..Dualarımız Karel bebek için ????”

banner36
Yorumlar (0)
banner6