banner26

Durum Çok Ciddi

HP Genel Başkanı Kudret Özersay açıklanan vakaların belediye çalışanı, doktor, spor eğitmeni ve benzeri gibi çok fazla kişiyle temas etmiş mesleklerden olduklarının bilindiğini belirterek, "Kapanma kararı alınacaksa bir gün dahi gecikilmemelidir" dedi.

Güncel 25.01.2021, 22:37
243
Durum Çok Ciddi
banner32

Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay'ın, bugün açıklanan 32 vakanın, sayıdan çok niteliğinin önemli olduğunu belirtti, "Bu vakaların çok fazla kişiyle temas etmiş mesleklerden örneğin belediye çalışanı, doktor, spor eğitmeni ve benzeri mesleklerden oldukları biliniyor" diyerek, kapanma kararı alınacaksa bir gün dahi gecikilmemesi gerektiğini vurguladı.

Özersay'ın sosyal medya paylaşımı şöyle:

"Bugün 30’u yerel 32 pozitif vaka açıklandı. Sayıdan çok nitelik önemli. Bu vakaların çok fazla kişiyle temas etmiş mesleklerden örneğin belediye çalışanı, doktor, spor eğitmeni ve benzeri mesleklerden oldukları biliniyor. Kapanma kararı alınacaksa bir gün dahi gecikilmemelidir. Üst Kurul’un önerisi bu yöndeyse bu gece Bakanlar Kurulu oturup karar alsın, önerileri hiç sulandırmadan ve hiç gecikmeden."

Yorumlar (0)
banner6