banner26

"En azından gidip dua okuyabileceğim bir mezarı var artık”

Güncel 12.08.2022, 15:11
816
"En azından gidip dua okuyabileceğim bir mezarı var artık”
banner32

İsmail’in kardeşi Sultan Şeker duygularını aktardı. “Bu defin töreni bir vedalaşma değil, bir kavuşma. En azından ‘buradadır’ diyebileceğim, gidip dua okuyabileceğim bir mezarı var artık”

Şehit Orhan İsmail için dün düzenlenen cenaze töreninde İsmail’in kardeşi Sultan Şeker de büyük acı yaşadı.

Kardeşleri Yaşar İsmailoğlu, Hamit Latif Barut, Havva İsmail ile birlikte cenaze törenine katılan ve ağabeyi Orhan İsmail’i tabutuna sarılarak son yolculuğuna uğurlayan Sultan Şeker duygularını aktardı.

Çok üzüntülü olduğunu ancak bunun yanısıra huzurlu olduğunu kaydeden Sultan Şeker, “en azından ‘buradadır’ diyebileceğim, gidip dua okuyabileceğim bir mezarı var artık” ifadelerini kullandı. Tüm bu süreçte olduğu gibi cenaze töreninde de yanında olan Sevgül Uludağ’a teşekkür eden Sultan Şeker, bu defin törenini bir vedalaşma değil, bir kavuşma olarak gördüğünü söyledi.

Şehit Orhan İsmail için düzenlenen cenaze töreninde İsmail’in yeğeni Orhan İsmailoğlu, adını taşıdığı amcasının cenaze töreninde gözyaşlarını tutamadı.

6 kardeşten şehit olan Orhan İsmail ile 13 yıl önce ölen babası Öztürk İsmailoğlu’nun hayatta olmadığını kaydeden Orhan İsmailoğlu, “en çok istediğim şey babamın burada olabilmesiydi” dedi.

Adını taşıdığı şehit amcasının hikayesini yıllardır yakınlarından dinlediğini aktaran Orhan İsmailoğlu, şimdi ona kavuşmuş hissettiğini belirtti.

Yorumlar (0)
banner6