banner26

Ercan'ın iç hat düşüncesine tepki: "Vilayet havaalanı... "

Güncel 17.01.2022, 15:51
157
Ercan'ın iç hat düşüncesine tepki: "Vilayet havaalanı... "
banner32

Başbakan Sucuoğlu, Ankara ziyaretinde uçak biletleri konusunun da konuşulduğunu ve KKTC Havaalanının iç hatlar statüsünde fiyatlandırma yapılabileceğini söyledi

Başbakanın söylemleri üzerine kişisel sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Cumhuriyetçi Türk Partisi Milletvekili Doğuş Derya, “Bu, Ercan Havaalanı’nın Türkiye illerinde bulunan havaalanları statüsüne indirgenmesi demektir” dedi.

Doğuş Derya’nın açıklaması şöyle:

ERCAN HAVAALANINI TÜRKİYE'NİN İÇ HATLARI YAPACAKLARMIŞ!

Sabah saatlerinde Nazar Erişkin'in programına katılan Faiz Sucuoğlu, yaptığı Türkiye ziyaretinde Binali Yıldırım ile de görüştüğünü ve Ercan Havalimanının Türkiye'nin İÇ HATLARI kapsamına alınacağını açıkladı. Bu Ercan Havalimanının Türkiye illerinde bulunan Havaalanları statüsüne indirgenmesi demektir. Ayrıca Türkiye'den KKTC'ye yapılacak olan uçuşlarda hiçbir muhaceret işlemi yapılmayacağı anlamına gelmektedir. "Devleti biz kurduk, egemen ve eşitiz" diye naralar atanlar, KKTC'nin devlet havalimanını bir vilayet havaalanı haline getirip devleti yok sayıyorlar. Attıkları her adımla devletin tüm yapılarını ortadan kaldıran bu zihniyete UBP'li arkadaşlar ne diyor bilmiyorum ama KIBRIS'I YURT BİLEN HERKES BUNA İZİN VERMEYECEK!

banner36
Yorumlar (0)
banner6