banner26

"Erkeklik" kavgası sonrası zoraki buluşma

Güncel 02.06.2022, 16:30
33
"Erkeklik" kavgası sonrası zoraki buluşma
banner32

Meclis'te geçtiğimiz hafta "erkeklik" kavgasına tutuşan Yeşilırmak ile Barçın, başkan ve başkan vekili oldukları komite toplantısı için dün bir araya geldi. Yan yana oturan ikilinin bu durumdan pek de memnun olmadıkları fotoğraflara yansıdı

Mecliste geçen hafta aralarında gerilim yaşanan milletvekilleri Emrah Yeşilırmak ve Devrim Barçın dün komite toplantısında bir araya geldi.

Cumhuriyet Meclisi, Yerel Yönetimler Mevzuatına İlişkin Düzenlemeleri Hazırlamak ve Görüşmek Üzere Oluşturulan Geçici ve Özel Komite dün saat 10.00’da UBP Milletvekili Komite Başkanı Emrah Yeşilırmak başkanlığında toplandı.

UBP Milletvekili Emrah Yeşilırmak başkanlığında toplanan komite toplantısına, Komite Başkan Vekili CTP Milletvekili Devrim Barçın, Komite üyeleri DP Milletvekili Serhat Akpınar ve YDP Milletvekili Talip Atalay katıldı. Komite toplantısına ayrıca UBP Milletvekili Özdemir Berova ve CTP Milletvekilleri Teberrüken Uluçay ve Erkut Şahali de katıldı.

Geçtiğimiz hafta Cumhuriyet Meclisi'nde tanık olunan gerilimin iki baş aktörü milletvekili, 10 gün sonra yan yana oturmak zorunda kaldı. 24 Mayıs günü toplanan Meclis’te güncel konuşmalar sürerken Cumhuriyet Türk Partisi (CTP) Milletvekili Devrim Barçın'ın kürsüye "Hayır" yazılı tişört sermesi ve Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili Emrah Yeşilırmak'ın tişörtü kaldırmak için kürsüye yürümesi üzerine gerginlik yaşanmıştı. Meclis kürsüsünden hükümet kanadına, "Bana göre siz faşistsiniz" suçlaması yönelten Devrim Barçın, söz dalaşına tutuştuğu Emrah Yeşilırmak'a, "Senin faşist zihniyetine karşı bu tişörtü buraya koydum, hadi gel al, erkeksen gel al" diye seslenmişti. Bunun üzerine Yeşilırmak kürsüye yürüyerek tişörtü almaya çalışmış, ikili arasında kısa süreli arbede yaşanmıştı. Araya giren diğer milletvekilleri olayın büyümesini önlemişti.

banner36
Yorumlar (0)
banner6