banner26

Eşcinsel ilişkiye baskın yaptı: "Polise gidersen seni öldürürüm"

Güncel 05.01.2022, 19:29
969
Eşcinsel ilişkiye baskın yaptı: "Polise gidersen seni öldürürüm"
banner32

Girne’de 17 yaşındaki akrabasıyla eşcinsel ilişkiye girdiği gerekçesiyle bir şahsı bıçakla tehdit edip cep telefonunu alan D.D. isimli erkek şahıs ile 17 yaşındaki isminin baş harfleri A.K.  tutuklandı. İki zanlı bugün mahkemeye çıkarıldı.

Girne Adli Şube’de görevli polis memuru Fezile Kesat, 4 Ocak 2022 tarihinde saat 14.45 sıralarında 23 yaşındaki isminin baş harfleri D.D.’nin Hornet isimli eşcinsel arkadaşlık sitesinden tanışan ve seks yapmak için Girne’de bir evde buluşan 23 yaşındaki isminin baş harfleri H.İ.K. ile 17 yaşındaki isminin baş harfleri A.K.’yi yatak odasında çıplak vaziyette gördükten sonra olay çıktığını söyledi.

Polis, D.D.’nin bıçağı H.İ.K.’nin boğazına dayayıp, “Sen bunun kaç yaşında olduğunu biliyor musun? Babası duyarsa seni de onu da öldürür” dedikten sonra H.İ.K.’ye ait 8 bin TL değerindeki iPhone 11 pro marka cep telefonunu korkutarak aldığını ve “Polise gidersen seni öldürürüm” diyerek tehdit ettiğini söyledi. Kesat, D.D. ve A.K.’nin sirkat ettikleri cep telefonunu Girne’de bir telefoncu dükkânında satmak istedikleri esnada yakalandıklarını ifade etti. Polis, olayda kullanılan bıçağın olay mahallinde bulunarak emare alındığını da söyledi. Polis memuru Kesat, soruşturmanın yeni başladığını, alınacak ifadeler olduğunu belirterek, zanlıların 2 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkeme talebi kabul etti.

Yorumlar (0)
banner6