banner26

Eşini dövdü, ölümle tehdit etti, serbest bırakıldı

Güncel 05.08.2020, 17:13 05.08.2020, 17:16
147
Eşini dövdü, ölümle tehdit etti, serbest bırakıldı
banner32

Gönyeli’de Kader Veziroğlu adlı kişi, eşini darp etti ve "Gerekirse seni öldürürüm 20 yıl hapse giderim ama çocukları sana vermem” diye tehdit etti.

Gönyeli'de meydana gelen Şiddet Kullanma Tehdidi ve Darp meselesi ile ilgili olarak tutuklanan zanlı Kader Veziroğlu bugün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Murat Plevne, Huzurunda bulunan zanlı Kader Veziroğlu'nun Şiddet Kullanma Tehdidi ve Darp suçlarına ile methaldar olduğunu belirtti.

Polis, zanlının 04.08.2020 tarihinde saat 11.00 raddelerinde Gönyeli'de ikametgâh içerisinde eşi F.Z.L. ile aralarında boşanma ve çocukların velayeti konularında çıkan sözlü tartışmaya müteakip adı edilenin saçından tutup koltuğa ittirerek darp etmesine müteakip adı edilene hitaben "gerekirse seni öldürürüm 20 yıl hapse giderim ama çocukları sana vermem” demek sureti ile şiddet kullanma tehdidinde bulunduğunu söyledi.

Polis,  zanlının aleyhinde aynı gün Lefkoşa Kaza Mahkemesinden derdest emri temin edilerek derdest emri gereği tutuklandığını belirtti. Polis, tahkikatın tamamlandığını söyleyerek, mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep ederim. Zanlının avukatı, müştekinin de zanlıya bıçak çektiğini ve zanlının şikâyetçi olduğunu mahkemeye aktardı. Polis, şikâyeti doğruladı.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Temay Sağer zanlının yurtdışına çıkışını yasaklayarak, haftada 1 gün polise ispat-ı vücutta bulunması, KKTC’de muteber 2 kefilin 75 bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalaması, 3 bin TL nakdi teminat yatırması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi. (Kamalı Haber)

Yorumlar (0)
banner6