banner26

İlhan İrem'in vasiyeti açıklandı

Güncel 29.07.2022, 16:54 29.07.2022, 16:58
44
İlhan İrem'in vasiyeti açıklandı
banner32

"Dua", "Uçun Kuşlar Uçun", "Anlasana", "Sürgün Gibi Masallarda" ve "Olanlar Olmuş" gibi unutulmaz eserlerin de aralarında olduğu çok sayıda şarkıya imza atan İlhan İrem’in (67) vefatının ardından konuşan İlhan İrem'in eşi Hansu İrem, sanatçının üç vasiyetini ve cenaze ayrıntılarını açıkladı.
İLHAN İREM'İN VASİYETİ
Sanatçı İlhan İrem (67) tedavi gördüğü İstanbul Maslak'taki bir hastanede hayatını kaybetti. 2016'da böbrek yetmezliği teşhisi konan ve zaman zaman diyalize bağlanan İrem'in eşi Hansu İrem, sanatçının üç vasiyeti olduğunu açıkladı.
HANSU İREM'DEN AÇIKLAMA
Hansu İrem, “Tabutunun Türk bayrağına sarılmasını istemişti. Atatürk Kültür Merkezi’nde bir tören yapılmasını istiyordu. Bir diğer vasiyeti de Aşiyan Mezarlığı’nda toprağa verilmekti” dedi.
TÖREN CUMARTESİ
Hansu İrem, vasiyetin yerine getirilmesi için çalışmaları başlatan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’yle töreni cumartesi gününe planladıklarını söyledi.
Usta sanatçının cumartesi günü son yolculuğuna uğurlanması bekleniyor.
Usta sanatçı AKM’de anma programının ardından ikindi vakti Bebek Camii’nde cenaze namazı sonrasında Aşiyan mezarlığında toprağa verilecek.

Yorumlar (0)
banner6