banner26

Kavga büyüyor.... "Ben onun kursağında kalırım"

Güncel 16.04.2021, 12:18
258
Kavga büyüyor.... "Ben onun kursağında kalırım"
banner32

Erhan Arıklı’nın dün “Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile yemek yedi, yüzde 64 oy sözü aldı ve UBP’den destek aldı” şeklindeki iddialarının ‘yıpratma politikası’ olduğunu belirten Zaroğlu, “Cumhurbaşkanıyla bir tek ben değil, herkes yemek yedi... Söz konusu yemek Kurultaydan bir hafta önceydi. Bana herhangi bir yüzdelik verilmedi, ‘vermiş’ diyelim, ne değişir?” ifadelerini kullandı.

“Kendi kendini yalanlıyor”

Erhan Arıklı’nın kendi kendini yalanladığını savunan Bertan Zaroğlu, “Dünkü açıklamasına dikkatle bakın, önce ‘oldu’ diyor, sonra ‘soruşturacağım’ diyor... Emin değilsen eğer bir olaydan yaşanmış gibi net ifadeler kullanamazsın” dedi.

YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı’nın sosyal medya hesabından yazdığı yazıları 5 dakika içerisinde kaldırdığına işaret eden Zaroğlu, “Kendisine ‘profesörüm’ diyor ama bazı yazılarını 5 dakika sonra kaldırıyor... Profesör insan düşünmeden yazıp yazıp siler mi?” diye sordu.

“Arıklı'nın açıklamasını gören 'Bertan yenilgiyi hazmetsin' diyor"

Erhan Arıklı’nın YDP Kurultayı sonrasında düzenli olarak kendisiyle ilgili açıklama yaptığını belirten Bertan Zaroğlu, “Saatlerce benden bahsediyor... İnsanlar Erhan Arıklı’nın açıklamasını görünce ‘Bertan artık yenilgiyi hazmetsin’ diyor, benim bu konuyla ilgili açıklamam yok, tek bir açıklama yaptım o da bu konuların uzatılmaması, birlik beraberliğin sürdürülmesi içindi” dedi.

“Ben onun kursağında kalırım"

Zaroğlu açıklamasının devamında şunları kaydetti:

“Erhan Bey’in katıldığı bütün programları izleyin lütfen, sürekli gerçek dışı açıklamalar yapıyor... Bunlar psikolojik sorun yaşayan bir insanın hayal ürünüdür... Beni itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar. Ben onun kursağında kalırım. İnsanlara sözler veriyor, kandırabildiğini kandırıyor; kendisini Allah’a emanet ediyorum.”

Yorumlar (0)
banner6