banner26

Şener Elcil'den veda kararı! Bırakıyor...

Güncel 13.05.2022, 17:44
1874
Şener Elcil'den veda kararı! Bırakıyor...
banner32

KTÖS Genel Sekreteri Elcil’den aktif sendikacılığa veda kararı...

Uzun yıllardan beri KTÖS’ün her kademesinde görev yapan ve son 21 yıldan bu yana ise sendikanın Genel Sekreterlik görevini yürüten Şener Elcil, 21 Mayıs’ta gerçekleşecek genel kurulda aday olmayacağını açıkladı.

KTÖS Genel Sekreteri Şener Elcil, Mayıs TV’de yayınlanan “Son Nokta” programında aktif sendikacılık yaşamına noktayı koyma kararı aldığını açıkladı. Elcil, yıllarca sendikasının her kademesinde görev yaptığını anımsatarak, son 21 yılda KTÖS’ün Genel Sekreteri olarak hem öğretmen camiasına hem de toplumun diğer kesimlerine hizmet verdiğini kaydetti. “ Sendikacılık çok zor ve zahmetli bir iştir hele ki KTÖS gibi toplumun tüm kesimlerinin sorunlarıyla ilgilenen bir sendikaysanız” diyen Elcil, sendikacılık yaşamında bir çok kez ailesinin bile ikinci planda bırakmak zorunda kaldığını vurguladı.

“KTÖS’te yıllarca görev yapmak benim için büyük onur. Görev süremiz boyunca yönetimdeki arkadaşlarımızla hem yurt içi, hem Güney Kıbrıs hem de Uluslararası Sendikal platformlarda önemli başarılara imza attık. Şimdi bayrak bundan sonra görevi devralacak arkadaşlarımın ellerinde. Ben aktif sendikal yaşamımı sonlandırıyorum ancak her zaman sendikamın ve ülke insanlarının arasında olmaya devam edeceğim. KTÖS kurulduğu ilk günden beri rejimin gözünde bir diken olmuştur bundan sonra da olmaya devam edecek” şeklinde konuştu.

banner36
Yorumlar (0)
banner6