banner26

Tatar'dan Özersay'a Destek Sözü

Güncel 17.09.2020, 21:20 17.09.2020, 21:25
140
Tatar'dan Özersay'a Destek Sözü
banner32

Başbakan Tatar Kıbrıs Postası Webtv’de Gökhan Altıne'in  sorularını yanıtladı 

Tatar  Hükümette bir sıkıntı bulunmadığını, pandemi yönetimi konusunda bazı sıkıntılar yaşandığını ama hükümetin ‘önce sağlık’ konusunda anlaştığını belirten Tatar, “Çalışmalar iyi gidiyor. Pandemi ile uğraşıp, her ikimiz de Cumhurbaşkanlığı’na aday olmuş durumdayız, buna karşın hükümet icraatları devam ediyor” şeklinde konuştu.

“İKİNCİ TURA KALIRSAM, HÜKÜMETİN SAĞLIĞI İÇİN ORTAĞIM BENİ DESTEKLEYECEK”

Erken seçim iddialarıyla ilgili konuşan Tatar, daha önce yaptığı açıklamasında “Ocak ayında bir erken seçim olabilir” dediğini anımsatarak, şöyle devam etti:

“Dış politikalar bağlamında HP ile UBP arasında çok büyük bir fark yok diye düşünüyorum. Sayın Özersay da federal temelli bir anlaşmadan söz etmiyor. Maraş konusundaki politikalarımız da aynı. Bu işin ikinci turu var. Ben ikinci tura kalacağım, o zaman benim hükümet ortağım da ‘hükümetin sağlığı için’ elbette beni destekleyecek.”

“FARKLI BİR DURUM ORTAYA ÇIKARSA BU İŞ ÇATLAR, HÜKÜMETİN DEVAMINI BU ETKİLER”

Özersay’ın ikinci tura kalması halinde, kendisinin de Özersay’ı destekleyeceğini söyleyen Tatar, “Farklı bir durum ortaya çıkarsa bu iş çatlar. Evlilik çatırdar diyorum, bu kadar da net söylüyorum. Kendisine söyledim, günü geldiğinde göreceğiz. Hükümetin devamını bu etkiler” şeklinde konuştu.

banner36
Yorumlar (0)
banner6