banner26

Uyuşturucu belası bitmek bilmiyor: 6 genç tutuklandı

Güncel 19.09.2020, 10:07
261
Uyuşturucu belası bitmek bilmiyor: 6 genç tutuklandı
banner32

Lefkoşa ve Mağusa’da uyuşturucu madde tasarrufundan 6 kişi tutuklandı

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, dün saat 12:00 sıralarında Gazimağusa’da N.M.S.M.(E-25)’nin ikametgahında polis  tarafından yapılan aramada yaklaşık 2 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alınmıştır.

Bahse konu şahıs tutuklanmış olup soruşturma devam etmektedir.

Saat 13:00 sıralarında Gazimağusa’da, A.S.M.H.(E-21) ve H.A.H.(E-24)’nin kalmakta olduğu yurt odasında polis tarafından yapılan aramada 5 adet içerisinde kokain türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan kapsul haplar ile yaklaşık iki buçuk gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alınmıştır.

Bahse konu şahıslar ile birlikte mesele ile ilgili olarak bağlantısı olduğuna inanılan Z.H.M.(E-23) tutuklanmış olup soruşturma devam etmektedir.

Aynı gün saat 13:10 sıralarında Gazimağusa’da, C.I.(E-23)’nın kalmakta olduğu yurt odasında polis tarafından yapılan aramada, yaklaşık yarım gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup soruşturma devam etmektedir.    

Son olarak saat 21.00 sıralarında Lefkoşa’da H.O.(E-36)’nun görevli polisleri görmesi üzerine koşarak kaçtığı bir sırada tasarrufunda bulunan yaklaşık yarım gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddeyi yere attığı tespit edilmiştir.

Bahse konu şahıs tutuklanmış olup soruşturma devam etmektedir.

banner36
Yorumlar (0)
banner6