banner26

Yarın birçok bölge elektriksiz

Güncel 08.07.2020, 16:48
816
Yarın birçok bölge elektriksiz
banner32

İskele ve Lefke’de yarın bazı bölgelere elektrik verilemeyecek.

Lefke Gazi Lisesi civarı, İstiklal İlkokulu civarı, Aplıç Yolu, Lefke Avrupa Üniversitesi Hazırlık Binası ile Lefke Yağ Değirmeni ve civarının etkileneceği kesinti 09.00-14.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Kıb-Tek Güzelyurt Bölge Amirliği’nin açıklamasına göre, kesinti orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak ağaç budama çalışmasından kaynaklanacak.

Öte yandan orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışması nedeniyle yarın Iskele Long Beach bölgesine de 10.00-15.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.

Orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışması nedeniyle yarın Çatalköy’ün bazı bölgelerine de 6 saat elektrik verilemeyecek.

09.00- 15.00 saatleri arasındaki kesintiden Çatalköy bölgesinin kuzeyi ve sahil kısımları etkilenecek.

Orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışması nedeniyle yarınsaat 09.00 ile yaklaşık 10.00 saatleri arasında Gürpınar ve Yılmazköy’e de elektrik verilemeyecek.

Kıb-Tek, yarın Esentepe’nin doğu kısmı, Bahçeli ve Küçük Erenköy’ün batı kısmına da elektrik verilemeyeceğini duyurdu.

Kıb-Tek’ten yapılan yazılı açıklamaya göre, orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışması nedeniyle 09.30-14.30 saatleri arasında; Esentepe’nin doğu kısmı, Bahçeli, Küçük Erenköy’ün batı kısmına elektrik verilemeyecek.

Değirmenlik ve bazı civar köylerde de yarın elektrik kesintisi yaşanacak.
Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’nun açıklamasına göre, orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışması nedeniyle yarın 09.00 - 13.00 saatleri arasında Değirmenlik, Değirmenlik Başpınar mahallesi, Minareliköy ve Beyköy’e elektrik verilemeyecek.

Yorumlar (0)
banner6