banner26

İngiltere'den Rezervasyonlarda Üç Kat Artış Var

Gündem 12.03.2021, 13:55
188
İngiltere'den Rezervasyonlarda Üç Kat Artış Var
banner32

Güney Kıbrıs’ın 1 Mayıs'tan itibaren kısıtlama olmaksızın aşılanmış İngilizlere kapılarını açacağını duyurmasının ardından şirketin rezervasyonları geçen hafta üç katına çıktı.

İngiltere Ulaştırma Bakanı Grant Shapps'in yurtdışı seyahatlerine ne zaman ve nasıl izin verileceğine ilişkin kararın 12 Nisan'da açıklanacağı bu nedenle sabırlı olma çağrısına rağmen rezervasyonlar artıyor.

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi son olarak 1 Mayıs'tan itibaren ülkeyi ziyaret etmek isteyen İngiliz turistlerin, negatif bir PCR testi sunmaya gerek kalmadan AB onaylı aşı pasaportu ile koşuluyla ağırlayacağını duyurmuştu.

Akdeniz güneşinin tadını çıkarabilecekler

İngiltere'nin en büyük ikinci tur operatörü JJet2holidays CEO'su Stephen Heapy, İngiltere hükümetinin tatil amaçlı gezilerin 17 Mayıs'tan önce devam etmesini öngörmeyen yol haritasına rağmen, Yunanistan ve Kıbrıs'ın daha erken hazır olacaklarını duyuran açıklamalarının iyi karşılandığını söyledi. Heapy, duyuruların İngilizlere yaz boyunca Akdeniz güneşinin tadını çıkarabileceklerine "büyük güven" verdiğini ifade etti.

Heapy, "Bu dönemin herkes için ne kadar inanılmaz derecede zor olduğunu biliyoruz ve yağmurlu adalarımızdan herkesi bu yaz ve daha sonra rüya tatil yerlerine götürmeyi dört gözle bekliyoruz" dedi.

Yorumlar (0)
banner6