banner26

Anneler Günü, Les Ambassadeurs’ta bir başka yaşanacak

Magazin 02.05.2022, 00:07 02.05.2022, 00:15
386
Anneler Günü, Les Ambassadeurs’ta bir başka yaşanacak
banner32

Les Ambassadeurs Hotel bünyesindeki alacart restoranlarda Anneler Günü’ne özel misafirlere yüzde 20 indirim uygulanacak

Girne’nin en gözde otellerinden Les Ambassadeurs Hotel, bu yıl Anneler Günü’ne özel kampanyası ile konuklarını en özel şekilde ağırlamaya hazırlanıyor.

Les Ambassadeurs Hotel bünyesindeki alacart restoranlarda misafirlere yüzde 20 indirim uygulanacak.

Les Ambassadeurs Hotel’de bulunan ve adanın en kaliteli et restoranı olarak gösterilen The Tast, et üzerine kurgulanmış mutfağın en lezzetli çeşitlerini sunuyor.  En özel etleri usta bir şekilde dinlendirerek ustaca pişirme sanatının ender örneklerinden biri olan The Taste, sadece Les Ambassadeurs Hotel’e değil, Girne’ye renk katan bir lezzet olarak dikkat çekiyor.

Birbirinden özel ve özenle seçilmiş malzemeyle hazırlanmış başlangıç ve ana yemekleri ile unutmayacağınız bir lezzet şöleni için The Taste sizleri bekliyor.

SHELL Wİ

Öte yandan yine Les Ambassadeurs Hotel’de bulunan ve deniz kıyısında yer alan lüks deniz mahsulleri restoranı olan Shell Wi ise denizin spesiyalitelerini sunarak gerçek bir lezzet deneyimi yaşatıyor.

Shell Wi restoran, taptaze deniz balığı çeşitleri, canlı ıstakoz gibi kabuklular, şahane mezeler ve çok daha fazlasını sunuyor.

Samimi ve dinamik ekibiyle, Girne kıyı şeridinin nefes kesen manzarası karşısında, Akdeniz’in masmavi sularının verdiği huzur eşliğinde nefis gurme lezzetlerin keyfini çıkarabileceğiniz Shell Wi restoran, ayrıca en üst düzey “seafood bar” konseptine de sahip bir mekan olarak dikkat çekiyor.

Yorumlar (0)
banner6