banner26

Demet Akalın, Kıbrıs'ta içini döktü: “O günden sonra 50 iğne oldum”

Magazin 08.08.2022, 17:13 08.08.2022, 20:57
385
Demet Akalın, Kıbrıs'ta içini döktü: “O günden sonra 50 iğne oldum”
banner32

Nuh’un Gemisi Otel’deki konserinde izleyicilere “Doğum günü olan varsa şampanyayla kutlamayalım, yanlış anlaşılıyorum. Yıllarca yaptığım espriler başka yere çekiliyor” diyen Akalın, “Boşver” diyen hayranına şöyle yanıt verdi:

“Birtakım insanlar boş vermiyor. Gazino kültüründen gelen biriyim. Çalıştığım sezonun bir gününü mekândaki emekçilere bırakırım. Hülya Avşar’ın rahmetli annesi Emral Avşar’dan böyle gördüm. O gazino kültürünü biliyordu.”

YANLIŞ ANLAŞILDI

Sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Demet Akalın, tepkilerin kendisini üzdüğünü söyledi: “Konu yanlış anlaşıldı. O yüzden migrenim tuttu ve bir türlü geçmedi. 50 tane iğne oldum.”

NE OLDU?

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz akşam sahne aldığı mekanda getirilen şampanyayı beğenmedi. "Bu ne elma suyu resmen" diyen Akalın, elindeki içkiyi garsonun başından aşağı döktü. Görüntülerin sosyal medyada viral olmasının ardından adeta linç edilen Demet Akalın, "Bu 10 yıldır yapılan bir şey. O gece de personel şefinin kendisi 'dök dök' diye ısrar ediyor. Gelen gurbetçi müşteriler de şampanyaları zaten garsonların kafasından dökülmesi için gönderiyor. 10 senedir dökülüyor şampanyalar bu şekilde, şimdi mi battı" dedi. Akalın'ın içki döktüğü garson ise durumun gayet normal olduğunu ve Akalın ile yıllardır birlikte çalıştıklarını söyledi.

Yorumlar (0)
banner6