banner26

19 yaşındaki Asiye vahşice katledildi

Türkiye 05.05.2022, 17:10
347
19 yaşındaki Asiye vahşice katledildi
banner32

19 yaşındaki Asiye Nur Atalay, İstanbul'da sokak ortasında katledildi. Atalay’ı başına ateş ederek öldüren sabıkalı caninin Ümit Karakoyun olduğu belirlendi. 25 yaşındaki saldırganın 16 suç kaydının bulunduğu öğrenildi

19 yaşındaki Asiye Atalay, İstanbul'un Esenler ilçesinde yaşıyordu. İddiaya göre saplantılı bir kişi tarafından rahatsız ediliyordu. O kişi, dün Asiye Atalay'ın yolunu kesti. İki arasında bir süre tartışma yaşandı. Silahını çeken saldırgan, kaçmaya çalışan Asiye Atalay'ı silahla başından vurdu.


Atalay'ı öldüren ve olaydan sonra kaçan Ümit Karakoyun yakalandı. 25 yaşındaki saldırganın hırsızlık, yağma, uyuşturucu ticareti ve kasten yaralama suçlarından 16 kaydı olduğu aktarıldı.
Atalay'ın saplantılı aşığı olduğu iddia edilen kişi, elindeki silahı ile geldiği, Asiye Atalay'ın çığlık attığı, saldırganın Atalay'ın başına hedef aldığı ve ateş ettiği anlar cep telefonu kamerasınca kaydedildi. Saldırganın Asiye Atalay yere yığıldıktan sonra koşarak uzaklaştığı anlar da cep telefonu kamerası tarafından görüntülendi.
Öte yandan Asiye Nur Atalay’ın yanında bulunan arkadaşı  E.Y.’nin ifadesine başvuruldu.
E.Y.’nin ifadesinde, “Asiye ile yolda yürüyorduk. Bu sırada Ümit K. geldi. Elinde silah vardı. Asiye ile konuşmak istedi. Onlar yolda yürümeye başladı. Bu sırada Ümit K. elindeki silahı Asiye’nin çantasına koydu. Ben ayrıldım eve gittim. Daha sonra olayı duydum. Olay esnasında orada değildim” dediği öğrenildi.  
 Öte yandan Asiye Atalay’ın sosyal medyadaki ‘belki başka hayatta’ yazılı paylaşımı da dikkat çekti.
YERE DÜŞTÜKTEN SONRA ELİNDE KAN GÖRDÜM
Olayın görgü şahidi Sibel Hastel, yaşanan cinayetle ilgili şunları söyledi:
Boğuşma sesleri geldi. İlk başta silah tutukluk yaptı. Ben oyuncak silah sandım. Korkutmaya çalışıyor gibi geldi. Daha sonra kız yere düştü. Zaten o an vurulmuş. Yere düştükten sonra kızın elinde kan gördüm.
Kızın önünde bir araba durdu. Kızı kurtarmak istedi. Kız, çocuğa “Git kurtar kendini buradan” diye bağırdı. Sonra çocuk geri geldi. Silahı kafasına dayadı ancak silah ateş etmedi. Daha sonra bir daha geri döndü ve vurdu.
Aralarında çok fazla boğuşma olmadı. Zaten sanırım daha önceden tartışıp gelmişler. Daha önce bacağından vurmuş görenler oldu. İtiş kakış oldu. Çocuk silahla sürekli vurmaya çalışıyordu. Biz silahı sonradan fark ettik. Bir anda vurdu zaten. Vurduktan sonra panikledi ve hemen kaçtı. 

Yorumlar (0)
banner6