banner26

Anne ve babasına 'beni kurtarın' diye yalvarmış

Türkiye 25.09.2020, 18:28
186
Anne ve babasına 'beni kurtarın' diye yalvarmış
banner32

Yaptırdığı botoksun ardından hayatını kaybeden 38 yaşındaki Kübra'nın babası, 'Kızımı bana teslim ettiklerinde konuşuyordu, sadece 'baba- anne beni kurtarın' diyordu. Çok acı çekiyordu' dedi. Öte yandan baba müdahalede bulunan ekibe operasyonun ardından defalarca başvurduklarını ancak ekibin hiçbir şekilde yardımcı olmadıklarını ifade etti.

İstanbul'da Beylikdüzü'nde bir kadının yaptırdığı botoks sonrasında hayatını kaybettiği iddia edildi.

Olay, Beylikdüzü’ndeki bir rezidansta ameliyat ruhsatı bulunmayan bir güzellik merkezinde meydana geldi.

38 yaşındaki Kübra Boyraz, kalça botoksu yaptırdıktan sonra fenalaştı. Evine giden Boyraz, ailesi tarafından hastaneye kaldırıldı.
Tedaviye alınan Kübra Boyraz, doktorların çabasına karşın kurtarılamadı. Kübra dün, memleketi Malatya'da toprağa verdidi.

Ölüme neden olduğu öne sürülen 5 kişi için yeniden gözaltı kararı verildi. 
'BUNLAR İNSAN SAĞLIĞI İLE ÖLDÜRÜYOR'

Kübra Boyraz'ın babası Ekrem Solmazgül (66), kızının ölümüyle ilgili ilgili konuştu. Solmazgül, şunları söyledi:

"Böyle yerlerin kapanması lazım. Devletin bunlara el atması gerek. Benim çocuğum veya bir başkasının çocuğu da yanmasın. Kızımı bana teslim ettiklerinde konuşuyordu, sadece 'baba- anne beni kurtarın' diyordu. Çok acı çekiyordu.
Benim kızdığım nokta; biz oraya gitmişiz, onlar arıyorlar, Kübra'nın telefonundan annesi de yalvarıyordu, 'çocuğuma ne verdiyseniz söyleyin ki Kübra'yı iyileştirsinler. Telefonu doktora veriyor, doktorda hiçbir şey söylemiyor, 3 kere konuşmuş doktorla. Her şeyin kaydı var. Sonra da kalp krizi raporu veriyor. Bunların hepsi anlaşmış sanki. Bunlar kaçak tütün satmıyor, bunlar insan sağlığı ile öldürüyor. İnsanları zehirleyerek öldürüyorlar” dedi.

Yorumlar (0)
banner6