banner26

Antalya'yı sarsan dehşet

Türkiye 18.02.2021, 19:42
227
Antalya'yı sarsan dehşet
banner32

Antalya’da 58 yaşındaki doktor, 38 yaşındaki eşini silahla öldürdükten sonra aynı silahla yaşamına son verdi. Genç kadının 6 yaşındaki kızı cenaze törenine katılıp ağlayarak, “Annemi istiyorum” diyerek gözyaşı döktü

Antalya’da Kepez ilçesi Fabrikalar Mahallesi'nde ikamet eden 58 yaşındaki Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr.Dr. Yusuf Onur Kaan Bozkurt, 38 yaşındaki eşi Uzman Diyetisyen Gamze Kaçar Bozkurt'u silahla öldürdükten sonra aynı silahla yaşamına son verdi.

Çiftin cansız bedenlerini, kreşten gelen kızları ile anneannesi buldu.

İddiaya göre Doktor Yusuf Onur Kaan Bozkurt ile diyetisyen eşi Gamze Kaçar Bozkurt arasında sık sık yaş farkı nedeniyle kıskançlık tartışması yaşanıyordu.

Önceki gün öğlen saatlerinde Yusuf Onur Kaan Bozkurt ile Gamze Kaçar Bozkurt, arasında yeniden tartışma çıktı. Cinnet getiren Kaan Bozkurt, eşini tabancayla vurduktan sonra yaşamına son verdi.

Olay, akşam saatlerinde kreşten dönen çiftin kızlarının eve girememesiyle ortaya çıktı. Kapıyı çalan küçük kız, bir sonuç alamayınca karşı dairedeki akrabasının yanına gitti.

Gamze Kaçar Bozkurt’un annesi Nurdan Kaçar, yedek anahtarla eve girdiğinde çiftin kanlar içerisinde yerde yattıklarını gördü ve durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede, Bozkurt çiftinin yaşamını yitirdiğini belirledi.

Doktor eşi tarafından tabancayla öldürülen diyetisyen Gamze Kaçar Bozkurt’un cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi. Genç kadının 6 yaşındaki kızı da cenaze törenine katılıp ağlayarak, “Annemi istiyorum” diyerek gözyaşı döktü.

Musalla taşına konulan tabutun üzerine beyaz bir şal örtüldü. Genç kadının ilk eşinden olan 6 yaşındaki kızı Nefes tüm engellemelere rağmen cenaze törenine katıldı.

Yakınları, gece boyunca ‘anne anne' diye ağlayan küçük çocuğu mezarlığa getirmek zorunda kaldıkları öğrenildi. Psikolog kucağında ve zaman zaman yerde töreni izleyen ve annesinin tabutuna bakan çocuk, “Annemi istiyorum, annemi istiyorum” diye gözyaşı döktü.

Öte yandan çiftin, kentte yayımlanan bir magazin dergisinin bu ayki sayısında tanışma hikayelerini ve aralarındaki aşkı anlatıldığı ortaya çıktı. Röportajda, Diyetisyen Bozkurt'un, doktor eşi Kaan ile ilgili, "Benim ona olan aşkımın başlamasında, gelip ayağına yatan sokak kedilerinin ve köpeklerinin payı çok büyük. Beni Kaan Bey'in zekası ve merhameti etkiledi" sözleri dikkat çekti.

Bozkurt çifti, Antalya'da yayımlanan magazin dergisi Female'nin bu ayki sayısında, kapak konusu olarak yer almıştı. 'Bilim ve aşk bir arada' başlığıyla yayımlanan röportajda, Bozkurt çifti tanışma hikayelerini, aşklarını anlattı.

Çiftin dergide kullanılan fotoğraflarını çeken Murat Yıldırım, çekimler boyunca çiftin çok mutlu olduğunu söyledi. Çiftin birbirine çok bağlı olduğunu belirten Yıldırım, “Kahve içmek için mola verdiğimizde dahi birbirlerinin elini bırakmıyorlardı. Fotoğraflarını çekeli 1 ay olmadı. Bu kadar kısa sürede, o mutlu tablodan geriye bunun kalması beni hayretler içerisine düşürdü" diye konuştu

banner36
Yorumlar (0)
banner6