banner26

Asansörde tecavüz girişimi

Türkiye 14.12.2021, 19:42
156
Asansörde tecavüz girişimi
banner32

Esenyurt'ta 16 yaşındaki Suriyeli genç, rezidansın asansöründe bir kadına tecavüz girişiminde bulundu. Direnen kadına tekme atıp kaçan Suriye uyruklu saldırgan, polisin takibi sonucu yakalandı

İstanbul Esenyurt'ta bir kadına tecavüz girişiminde bulunan zanlı gözaltına alındı.

Olay, 11 Aralık saat 04.30'da İstanbul Esenyurt Pınar Mahallesi'nde bulunan bir rezidansın asansöründe yaşanan yaşandı.

16 yaşındaki Suriye uyruklu A.A., bir kadını takip etmeye başladı. Kadının güvenlikli bir rezidansa girdiğini gören A.A., arka tarafa dolaşıp çitlerden atlayarak içeri girdi.

Kadınla beraber asansöre binen şüpheli, daha sonra içerdeki güvenlik kamerasını çevirdi. Kadının arkasının dönük olmasından faydalanan saldırgan, kadını taciz etmeye başladı. Saldırgan kadını yere düşürüp, tecavüz girişiminde bulundu.

Kadının direnci ile karşılaşan şüpheli, tekme atıp asansörden inerek kaçtı. Yaşadığı olayın şokunu bir süre sonra atlatan mağdur kadın, güvenlik görevlilerinden yardım istedi. Olay yerine gelen Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, sitede bulunan kameraları izledi. Yapılan sıkı takip sonucunda şüpheli, polis ekiplerince yakalandı. Adliyeye sevk edilen zanlı, ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan saldırganın 2020 yılında da bir kız çocuğuna taciz girişiminde bulunduğu ve olayın ardından çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldığı öğrenildi. Ayrıca zanlının tecavüz girişiminde bulunduğu rezidansta bundan 3 yıl önce ikamet ettiği ortaya çıktı.

banner36
Yorumlar (0)
banner6