banner26

Botoks sonrası ölüm

Türkiye 24.09.2020, 18:10 25.09.2020, 14:07
174
Botoks sonrası ölüm
banner32

Beylikdüzü'de 38 yaşındaki Kübra Boyraz güzellik merkezinde yaptırdığı botoks işleminden sonra hayatını kaybetti


Beylikdüzü'de 38 yaşındaki Kübra Boyraz güzellik merkezinde yaptırdığı botoks işleminden sonra hayatını kaybetti. Olayla ilgili gözaltına alınan 1'i hekim 5 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
İstanbul'da bir kadının yaptırdığı botoks sonrasında hayatını kaybettiği iddia edildi.

Olay, 19 Eylül’de Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahalesi’nde bulunan bir rezidans dairedeki ruhsatsız güzellik merkezinde yaşandı. Bir ilaç şirketinde mümessillik yapan 38 yaşındaki Kübra Boyraz, botoks yaptırmak için kaçak olarak çalıştırılan güzellik merkezine gitti.

Bir süre önce eşinden ayrıldığı öğrenilen Boyraz botoks işlemi yapıldıktan sonra fenalık geçirdi. Fenalığı kısmen atlatan atlatan Boyraz güzellik merkezinde çalışan bir kadın tarafından ailesinin yanına götürülüp bırakıldı. Ailesinin sorması üzerine “düştü” denilen Kübra Boyraz, kötüleşince ailesi tarafından hastaneye kaldırdı. Ancak 38 yaşındaki kadın hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Yaşanan ölüm olayı sonrası durumu polise bildiren ailesinin şikayeti üzerine polis çalışma başlattı. Emniyet birimleri, Kübra Boyraz’ın olay günü bir kadın tarafından evine götürülüp bırakıldığını öğrenince güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. Yapılan incelemede Boyrazın güzellik merkezinde çalışan Kadriye A. isimli bir kadın tarafından evine bırakıldığı belirlenince kimliği tespit edilen kadın adresine yapılan baskınla gözaltına alındı.

Polis, ifadesini aldığı Kadriye A. nın verdiği bilgiler ve yaptığı araştırmalarda Kübra Boyraz’ın gittiği güzellik merkezini belirledi. Kaçak olduğu belirlenen güzellik merkezinde botoks işlemi yapan pratisyen hekim Öner Ö. ve 3 şüpheli daha yapılan baskınla gözaltına alındı.

Emniyette ifadeleri alınan şüphelilerin birbirlerini suçladıkları öğrenilirken, İfadeleri alınan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest kaldı. 
İstanbul polisinin olay sonrası yaptığı soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. Başkası adına kiralanmış bir rezidans dairesinde kaçak güzellik merkezi işlettiği belirlenen biri pratisyen doktor 5 şahsın İzmir'de de güzellik merkezi işlettiği ve oranın da kaçak olduğu ileri sürüldü.

Hayatını kaybeden Kübra Boyraz Solmazgül'ün aynı merkezde geçtiğimiz Temmuz ayında da kalçasına botoks yaptırdığı belirlendi. Hayatını kaybetmesine neden olan 19 Eylül'deki botoks operasyonunda ise dudaklarına botoks yaptırdığı ve operasyon sırasında uzmanı olmayan pratisyen doktor Öner Ö. tarafından botulinum maddesinin fazla kaçırıldığı üzerinde duruluyor.

Yorumlar (0)
banner6