banner26

Emniyet Müdür Yardımcısı’na silahlı saldırı

Türkiye 13.07.2021, 15:50 13.07.2021, 16:29
140
Emniyet Müdür Yardımcısı’na silahlı saldırı
banner32

Hakkari Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher, bir polisin silahlı saldırısına uğradı. Ağır yaralanan Cevher şehit oldu, polis gözaltına alındı.

Olay bugün saat 13.50 sıralarında İl Emniyet Müdür Yardımcısı Cevher'in polis evinde yemek yediği sırada oldu.

Olay şöyle gelişti:

Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli Polis Memuru Nasuh Çulcu bir süre önce bir kadın polisi rahatsız etti. Çulcu, bu konuyla ilgili olarak İl Emniyet Müdür Yardımcısı 2. Sınıf Emniyet Müdürü Hasan Cevher tarafından yazılı olarak ikaz edildi.

Nasuh Çulcu ikaz yazısıyla ilgili Müdür Hasan Cevher ile görüşmek istedi. Emniyet Müdürü Cevher ve polis memuru Nasuh Çulcu bir süre konuştuktan sonra işlem yapılmak üzere Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne geçtiler.

Silahına el konulmasına karşı çıkan Nasuh Çulcu bürodaki polis memurlarına silah doğrultmak suretiyle bürodan hızlı bir şekilde çıkış yaparak polisevi yemekhanesine giriş yaptı. Burada bulunan Hasan Cevher’e ateş açtı. Cevher, sol omuz ve başından yaralandı.

Polis Memuru M.K. da Çulcu’ya ateş ederek, şüpheliyi diz kapağından yaraladı. Hakkari Devlet Hastanesi’nde kaldırılan evli ve iki çocuk babası Hasan Cevher yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit düştü. Katil zanlısı Nasuh Çulcu gözaltına alındı.

banner36
Yorumlar (0)
banner6