banner26

Gülşen Çolakoğlu, “ev hapsi” kararı ile tahliye edildi

Türkiye 29.08.2022, 13:48
65
Gülşen Çolakoğlu, “ev hapsi” kararı ile tahliye edildi
banner32

Gülşen Çolakoğlu, “ev hapsi” kararı ile tahliye edildi
İmam hatip liselilere yönelik sarf ettiği sözlerinden dolayı başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan şarkıcı Gülşen'in tutukluluğuna itiraz kabul edildi. Mahkeme, şarkıcı Gülşen'in ev hapsi ile tahliyesine karar verdi.

Şarkıcı Gülşen imam hatiplilere yönelik sözleri nedeniyle geçtiğimiz hafta Perşembe günü tutuklanmıştı. Gülşen’in avukatları Cuma günü adliyeye giderek bir üst mahkemeye tutukluluğun kaldırılması için başvurmuştu.
Avukatlar Cuma günü geç saatlere kadar mahkemenin vereceği kararı bekledi. Ancak mahkeme herhangi bir karar vermedi. Bugün ise yine bütün gözler mahkemedeydi.
KARAR AÇIKLANDI
Yapılan tutukluluğa itirazı değerlendiren mahkeme Gülşen'in, tahliyesine ve konutu terk etmemek şartıyla adli kontrol altına alınmasına karar verdi.

CNN Türk muhabiri Ceylan Sever son dakika gelişmelerini aktardı. Sever'in değerlendirmeleri şöyle; 

Asliye Ceza Mahkemesi karar verdi ve Gülşen Çolakoğlu'nun tahliye olmasına hükmetti. Geçtiğimiz cuma günü tutuklanmasına yönelik itirazlarını avukatları itiraz dilekçesini sunmuşlardı.Cuma gününden bu yanan bu itiraz değerlendirme aşamasındaydı. Asliye Ceza Mahkemesi'ne hem ihtar dilekçesi hem de savcılığın söz konusu olaya ilişkin soruşturma dosyası Asliye Ceza hakiminin önüne geldi ve hakim dosyayı inceledi. Hakim, mahkemede Gülşen Çolakoğlu'nun tahliyesine hükmetti.

banner36
Yorumlar (0)
banner6