banner26

Kılıçdaroğlu’nun elektriği kesildi

Türkiye 21.04.2022, 18:38
83
Kılıçdaroğlu’nun elektriği kesildi
banner32

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, elektrik faturalarını zam tepkisi olarak ödememesinin ardından kesinti yapıldığını duyurdu

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından “Eşimden az önce haber geldi, bugün elektriğimizi kesmişler. Buna maruz kalan milyonlar için çıktım bu yola. Bu eylemim bir sivil itaatsizlik çağrısı değildir. Bir direniştir. Eylemim ülkenin karanlıkta kalan ailelerine, çocuklarına ses olmak içindir” açıklamasında bulundu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu elektrik kesintisine karşı ne yapacağını sosyal medya hesabından yayınladığı video ile duyurdu. Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

“Bundan sonraki süreci konuşmak üzere tüm halkımızı akşam 21.00 sularında ekran başına davet ediyorum.”

SELVİ KILIÇDAROĞLU: FATURASINI ÖDEYEMEYEN 4 MİLYON AİLE VAR

Evinin elektiriğinin kesilmesinin ardından evinin önünde bekleyen gazetecilerin sorularına yanıt veren Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, "Biz ödeyemeyecek durumda değildik ama 4 milyon aile var ödeyemeyen onlarla dayanışma içerisinde olalım istedik" dedi.

Elektriğin kesilme anının görüntüleri CHP'nin sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Gazeteci İsmail Saymaz CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun elektrik borcunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Saymaz paylaşımında "CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun üç aylık birikmiş elektrik borcu 1030 TL’ymiş" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’nun evinin elektriğini kesme ve mühürleme tutanağı paylaşıldı.

Kılıçdaroğlu 9 Şubat’ta yaptığı açıklamada, zamlar geri çekilene kadar elektrik faturasını ödemeyeceğini ifade ederek, “Erdoğan 31 Aralık’ta imzaladığı zamları geri çekinceye kadar ben bugünden itibaren gelecek hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim. Bu da böyle biline” demişti.

banner36
Yorumlar (0)
banner6