banner26

Vahşi cinayetten 4 saat önce mutluluk fotoğrafı

Türkiye 13.12.2021, 19:32
338
Vahşi cinayetten 4 saat önce mutluluk fotoğrafı
banner32

Pendik'te 7 yaşındaki kızını öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunan baba, cinayetten 4 saat önce mutluluk fotoğrafları paylaştı

İstanbul'un Pendik ilçesinde dün akşam saatlerinde Habip Öztürk isimli şahıs, 7 yaşındaki kızı Defne'nin boğazını keserek öldürdü. Cinayetin ardından intihar teşebbüsünde bulunan zanlı ameliyata alındı. Defne’nin annesi ve fail boşanmıştı.

Olay Pendik ilçesi Kavakpınar Hızır Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, psikolojik sorunları olan Habip Öztürk, cinnet getirince 7 yaşındaki kız çocuğunu rehin alarak boğazından kesti. Ardından intihara teşebbüs etti. Olayı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine sağlık ile polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan müdahalelerin ardından 7 yaşındaki çocuğun hayatını kaybettiği, baba Habip Öztürk’ün ise hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Cinayetin ardından intihar teşebbüsünde bulunan babanın yurtdışında çalıştığı, 2 ay önce Türkiye'ye döndüğü ve şu sıralar işsiz olduğu öğrenildi.

Eşi ve kayınvalidesine şiddet uyguladığı için hakkında uzaklaştırma kararı olan Öztürk'ün, kızını anneannesinin evinden alarak yaşadığı eve götürdüğü belirlendi.

İstanbul Pendik'te kızını öldüren babanın cinayetten önce sosyal medya paylaşımı yaptığı ortaya çıktı.

Öztürk'ün cinayetten 4 saat önce, sosyal medyadan kızıyla fotoğrafını paylaşarak "Seni çok seviyorum güzel kızım" yazdığı görüldü.

216 BİN TAKİPÇİ

Kadın kuaförü olan Habip Öztürk’ün sosyal medya hesaplarında işlettiği kurumda videolar paylaştığı ve 216 bin takipçisi olduğu da hakkındaki bilgiler arasında.
“YETİŞİN YARDIM EDİN DİYE BAĞIRDI”
Olaya tanık olduğunu iddia eden vatandaş Tahsin Gürsoy, “Biz yürüyorduk, bağırma sesleri geldi kızın annesi evden çıkarak yetişin yardım edin diye bağırıyordu. Çok fazla yanaşmadık ama duyduk” dedi.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Öte yandan 7 yaşındaki Defne dün son yolculuğuna uğurlandı.

Cenazeye Defne'nin ailesi ve çok sayıda aile yakını katılırken, anne Havva Öztürk ayakta durmakta güçlük çekti.

Küçük kızın cenazesi ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kavakpınar Koca Mezarlığı'na defnedildi.

banner36
Yorumlar (0)
banner6