banner26

'Benim adayım Özersay'

HP Genel Sekreteri Yenal Senin, Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday göstereceklerini açıkladı Halkın Partisi Genel Sekreteri Yenal Senin, Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday göstereceklerini açıklarken “Benim adayım Kudret Özersay’dır” dedi.    Diyalog TV’de Odak Noktası programına katılan ve kurultaya gideceklerini söyleyen Yenal    “Genel Kongre’ye gidiyoruz.

Genel 12.01.2019, 13:29 12.01.2019, 13:29
10
'Benim adayım Özersay'
banner32

HP Genel Sekreteri Yenal Senin, Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday göstereceklerini açıkladı





Halkın Partisi Genel Sekreteri Yenal Senin, Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday göstereceklerini açıklarken “Benim adayım Kudret Özersay’dır” dedi.





   Diyalog TV’de Odak Noktası programına katılan ve kurultaya gideceklerini söyleyen Yenal 
   “Genel Kongre’ye gidiyoruz. Kongre sonrası oluşacak yeni yönetim Cumhurbaşkanlığı Seçimi konusunda karar verecektir” dedi. Yenal şöyle devam etti:
   “Ben, Yenal Senin olarak, liyakata, donanıma, tecrübeye ve vizyona bakarım. Kudret Özersay neden Cumhurbaşkanı adayımız olmasın diye kendime sorarım. 
   Halkın Partisi, Cumhurbaşkanlığı seçiminde olacaktır. Halkın Partisi kişilerin partisi değildir. Ben, Kudret Özersay’dan dolayı bu partiye girmedim. Ben bu partinin tüzüğünü okuduğum için bu partiye girdim. Üyelerimiz de bu partinin felsefesine sahip çıktığı için partimizdedir. Özersay, çıkar aday olur kazanır ve parti devam eder. Biz kişiye endeksli bir parti değiliz. Partimiz kendi değerlerini çıkarmaya devam ediyor. Özersay’ın Cumhurbaşkanı olması halinde partimiz büyüyerek yoluna devam eder.” 


Yorumlar (0)
banner6