banner26

Denktaş:'Üstüne alınan herkese teşekkür ederim'

Maliye bakanı Serdar Denktaş dün mecliste yaptığı konuşmanın basın tarfından yanlış yansıtıldığını söyleyerek sosyal medyada hedef haline getirildiğini söyledi. İşte Denktaşın sosyal medya paylaşımı "Dün mecliste 28 yıllık sorun olarak önümüzde duran KIB-TEK ve devlet arasındaki alacak-verecek tartışmasını sonlandıran ek bütçe görüşmeleri, muhalefetin; "bu sorunu çözdünüz, ihtiyat sandığı ile sigortaların arasındaki sorununu da neden çözmediniz' sorusuna cevaben, "yıllarca İsviçre gibi düşünüp, Amerika gibi harcayıp, KKTC'de yaşadığımızı unuttuk" şeklinde verdiğim cevap mecliste bulunan vekillere yönelikti.

Genel 30.04.2019, 19:19 30.04.2019, 19:19
42
Denktaş:'Üstüne alınan herkese teşekkür ederim'
banner32





Maliye bakanı Serdar Denktaş dün mecliste yaptığı konuşmanın basın tarfından yanlış yansıtıldığını söyleyerek sosyal medyada hedef haline getirildiğini söyledi.





İşte Denktaşın sosyal medya paylaşımı





"Dün mecliste 28 yıllık sorun olarak önümüzde duran KIB-TEK ve devlet arasındaki alacak-verecek tartışmasını sonlandıran ek bütçe görüşmeleri, muhalefetin; "bu sorunu çözdünüz, ihtiyat sandığı ile sigortaların arasındaki sorununu da neden çözmediniz' sorusuna cevaben, "yıllarca İsviçre gibi düşünüp, Amerika gibi harcayıp, KKTC'de yaşadığımızı unuttuk" şeklinde verdiğim cevap mecliste bulunan vekillere yönelikti. Ancak basının bunu yansıtmaması sonrasında sosyal medya beni saldırı hedefi haline getirdi. Normaldir, alışkınım Üstüne alınan herkese teşekkür ederim. "


banner36
Yorumlar (0)
banner6