banner26

Genç: Şanlı Bayrağımız Altında Cumhuriyetimizin İlelebet Yaşayacağını Tüm Dünya'ya Gösterdik

Halkın Partisi İskele Milletvekili Mesut Genç yarın kutlanılacak olan 15 Kasım Cumhuriyet bayramı ile ilgili kutlama mesajı yayınladı. Genç yayınladığı mesajda: Cumhuriyetimizin 36.

Genel 14.11.2019, 18:42 14.11.2019, 18:42
42
Genç: Şanlı Bayrağımız Altında Cumhuriyetimizin İlelebet Yaşayacağını Tüm Dünya'ya Gösterdik
banner32

Halkın Partisi İskele Milletvekili Mesut Genç yarın kutlanılacak olan 15 Kasım Cumhuriyet bayramı ile ilgili kutlama mesajı yayınladı.





Genç yayınladığı mesajda:





Cumhuriyetimizin 36. kuruluş yıl dönümü ülkemiz genelinde coşkuyla kutlanmaktadır.
Kıbrıs adasında Türklüğün ilk izleri çok uzun bir tarihe sahip olup, 448 yıl önce 1571 yılında ecdadımız Osmanlı İmparatorluğu döneminde atılarak günümüze kadar ulaşmıştır. Anavatan Türkiye Cumhuriyeti'nin her türlü desteği ile bizler bu varoluş mücadelesinde galip gelerek şanlı bayrağımız altında nadide cumhuriyetimizin ilelebet yaşayacağını tüm Dünya'ya gösterdik. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürkün'ün söylemiş olduğu; "Benim naçiz vücudum, elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." sözlerinden yola çıkarak bizim de en büyük vatani görevimiz milli birlik ve beraberlik duygusu içerisinde atalarımızın çok uzun yıllar önce temellerini attığı ve 15Kasım 1983 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olarak bağımsızlığını ilan ettiği bu yüce cumhuriyetimizi, aziz vatanımızı ilelebet yaşatmak ve bayrağımızın göklerde sonsuza dek dalgalanmasını sağlamaktır.
Ayrıca bizler Kıbrıs Türk toplumu olarak birliğimizi ve beraberliğimizi her koşulda devam ettirmek asli görevlerimiz arasında olup, ülkemizi de her platformda en iyi şekilde temsil etme gayretinde olmalıyız.
Bu bağlamda Kıbrıs Türkünün en mutlu günü olan 15 Kasım Cumhuriyetimizin 36. kuruluş yıl dönümünü en kalbi duygularımla kutlar, bu yolda çok büyük mücadeleler veren başta toplum liderimiz Sn. Dr. Fazıl Küçük ile kurucu Cumhurbaşkanımız Sn. Rauf Raif Denktaş olmak üzere hem Kıbrıs hemde Anavatan Türkiyeden gelip hayatlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diler, gazilerimize de saygı, sevgi ve şükranlarımı sunarım. dedi


Yorumlar (0)
banner6