banner26

Halkın Partisin'den Arıklı'ya Cevap Gecikmedi :'Bizden Size Ekmek Çıkmaz Başka Kapıya'

Son günlerde yaşanmakta olan “ırkcılık”tartışmalarının içerisine bilinçli olarak Halkın Partisi’nin çekilmeye çalışıldığını söyleyen parti genel sekreteri Yenal Senin , Yeni Doğuş Partisi Başkanı Erhan Arıklı’yı bunalımdan çıkış yolunu durduk yere Halkın Partisine saldırmakta bulduğunu kaydetti. İşte Senin’nin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım: Siyasette kısır tartışmalara, gün sonunda bilinç altında " iyi oldu, reklamım oldu" düşüncelerine asla girmem.

Genel 18.04.2019, 18:19 18.04.2019, 18:19
51
Halkın Partisin'den Arıklı'ya Cevap Gecikmedi :'Bizden Size Ekmek Çıkmaz Başka Kapıya'
banner32

Son günlerde yaşanmakta olan “ırkcılık”tartışmalarının içerisine bilinçli olarak Halkın Partisi’nin çekilmeye çalışıldığını söyleyen parti genel sekreteri Yenal Senin , Yeni Doğuş Partisi Başkanı Erhan Arıklı’yı bunalımdan çıkış yolunu durduk yere Halkın Partisine saldırmakta bulduğunu kaydetti.





İşte Senin’nin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım:





Siyasette kısır tartışmalara, gün sonunda bilinç altında " iyi oldu, reklamım oldu" düşüncelerine asla girmem. Bizim için aslolan icraattır, fikir tartışmasıdır. Toplumun siyasetçiden beklediğide budur. Gailemiz memleketimiz dediğimiz an kazanmaya başlarız. Ancak üzülerek görmekteyim ki bir muhalefet parti başkanı son günlerde içine hapsoldukları BUNALIMDAN çıkış yolunu, durduk yere Halkın Partisi'ne saldırmak olarak seçti. Anlamsız paylaşımla bizi de bu "eski siyaset" zihniyetine sokmaya çalışmaya çalışıyor. Amacım burada atışma veya polemik yaratma değil, kısa bir cevap vermedir. Size bizden EKMEK ÇIKMAZ, biz bilğimiz yolda inandığımız değerler üzerinde yürümeye devam edeceğiz. Kusura bakmayın , başka kapıya.


banner36
Yorumlar (0)
banner6