banner26

Sucuoğlu:Parti Başkanlığı İçin Talep Gelmesi Halinde Değerlendirilir

Şu anda konsantre olunması gereken konunun Cumhurbaşkanlığı seçimi Parti başkanlığı konusununun Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra değerlendirilmesi gerekir Hükümetin uyumlu çalıştığını da söyleyen Sucuoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde her partinin kendi adayını çıkarmaya hakkı olduğunun Başbakan Yardımcılığı ve Dışişleri Bakanı tarafından da dile getirildiğini kaydetti.     “TATAR CUMHURBAŞKANLIĞI KONUSUNDA KAPIYI AÇTI” UBP’nin adayının büyük oranda belli olduğunu söyleyen Sucuoğlu, “Şu anda köyün minareleri göründü.

Genel 10.11.2019, 16:32 10.11.2019, 16:32
23
Sucuoğlu:Parti Başkanlığı İçin Talep Gelmesi Halinde Değerlendirilir
banner32

Şu anda konsantre olunması gereken konunun Cumhurbaşkanlığı seçimi





Parti başkanlığı konusununun Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra değerlendirilmesi gerekir





Hükümetin uyumlu çalıştığını da söyleyen Sucuoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde her partinin kendi adayını çıkarmaya hakkı olduğunun Başbakan Yardımcılığı ve Dışişleri Bakanı tarafından da dile getirildiğini kaydetti.    





“TATAR CUMHURBAŞKANLIĞI KONUSUNDA KAPIYI AÇTI”





UBP’nin adayının büyük oranda belli olduğunu söyleyen Sucuoğlu, “Şu anda köyün minareleri göründü. Parti meclisi herzaman parti başkanının aday olması yönünde karar verdi. Başbakan Ersin Tatar da ilk zamanlar daha çekimser konuşuyordu fakat son 10-15 gündür Cumhurbaşkanlığı konusunda kapıyı açtı”.
 
Şu anda konsantre olunması gereken konunun Cumhurbaşkanlığı seçimi olduğunu dile getiren Sucuoğlu, ülkenin geleceği ve Türkiye ilişkileri açısından Cumhurbaşkanlığı seçimini UBP’nin adayının kazanması gerektiğini kaydetti. 





Seçimden sonra parti başkanlığı konusunun da Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra değerlendirilmesi gerektiğini dile getiren Sucuoğlu, partinin birçok organında görevlerde bulunduğunu ve talep gelmesi halinde zamanın koşulları da dikkate alınarak değerlendirileceğini söyledi. 


Yorumlar (0)
banner6