banner26

Bakanlık açıkladı: Porno izleyen memur görevden alınıyor

banner47

banner57
Güncel 06.11.2020, 23:10
1784
Bakanlık açıkladı: Porno izleyen memur görevden alınıyor
banner52
banner32

BASIN AÇIKLAMASI 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İhtiyat Sandığı Dairesi’nden cinsel içerikli video izlediği ortaya çıkan memurun görevine son verileceğini açıkladı.

Bakanlığın açıklaması şöyle:

Bakanlığımıza bağlı İhtiyat Sandığı Dairesi Lefkoşa Şubesi’nde görevli bir memurun  bugün mesai saatleri içerisinde cinsel içerikli video izlediği görüntülerinin sosyal medyada  yayılması üzerine,  İhtiyat Sandığı Dairesi çalışanlarının  zan altında kalmaması amacıyla,  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı , konuyla ilgili kamuoyuna bir açıklama yapma  gereği duymuştur.

Söz konusu kamu görevlisinin mesai saatleri içerisinde yaptığı davranış; Kamu Görevlileri Yasası ve ahlak kurallarına aykırı olup,  İhtiyat Sandığı Dairesi çalışanlarının itibarına  zarar vermiştir. 

İhtiyat Sandığı Dairesi Müdürlüğü  ile Bakanlığımız , ilgili kamu görevlisi hakkında disiplin soruşturması başlatarak ;  görevine son verilmesi  hususunda  gerekli girişimi başlatmıştır.

Mesai saatleri içerisinde, görevini kötüye kullanarak  ahlak ilkeleri ile bağdaşmayan  davranışlarda bulunan  söz konusu görevli için , Bakanlığımız tarafından gerekli yaptırımın   ivedilikle uygulanacağı kamuoyunun bilgisine önemle duyurulur.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı

banner36
Yorumlar (0)
banner6
Günün Anketi Tümü
Sizce KKTC’nin en büyük sorunu nedir?
Sizce KKTC’nin en büyük sorunu nedir?