banner26

“Çok pişmanım, ülkeme dönmek istiyorum”

banner47

banner57
Güncel 10.06.2025, 17:01
43
“Çok pişmanım, ülkeme dönmek istiyorum”
banner52
banner32

Ülkeye turist olarak gelen ve Havalimanı’nda bant üzerinde bulduğu cüzdanı çalan Moldova vatandaşı Tudor Diordit, mahkemede “Çok pişmanın, ülkeme dönmek istiyorum” dedi

Havalimanı’nda meydana gelen sirkat suçundan tutuklanan Tudor Diordit bugün yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Polis, 7 Haziran 2025 tarihinde saat 09:00 raddelerinde Havalimanı’nda yurtdışına çıkış yapmak için gelen ve KKTC’de turist olarak bulunan zanlının yolcu gidiş salonunda ilk kontrol noktası olan x-ray cihazından geçmekte olduğu bir sırada yürüyen bant üzerinde Ş.K. tarafından bırakılan 200 TL değerindeki siyah renk cüzdanı ve içerisindeki 8000 TL nakit parayı sirkat ettiğini söyledi.

Polis, zanlının aynı gün Havalimanı’nda tespit edilerek, tutuklandığını, paranın tasarrufunda siyah renk cüzdanın ise havalimanı çöp toplama bölümünde çöpler içerisinde bulunup emare olarak alındığını kaydetti. Zanlının ülkeye turist olarak geldiğini, Moldova vatandaşı olduğunu kaydeden polis, tutuklu yargı talep etti.

Mahkemede konuşan zanlı ise “Bantta buldum, aldım, çok pişmanın, ülkeme dönmek istiyorum” dedi.

Yargıç Nuray Necdet, zanlının 10 günü aşmayan süreyle cezaevine gönderilmesine emir verdi.

banner36
Yorumlar (0)
banner6
Günün Anketi Tümü
Sizce KKTC’nin en büyük sorunu nedir?
Sizce KKTC’nin en büyük sorunu nedir?