banner26

Dünyanın en büyük modern tavla turnuvası Merit Park’ta yapılıyor

Güncel 08.11.2022, 22:45
135
Dünyanın en büyük modern tavla turnuvası Merit Park’ta yapılıyor
banner32

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti`nin gözde otelleri arasında yer alan Merit Park Hotel & Casino ile Dünya Tavla Federasyonu (WBF) iş birliği ile gerçekleştirilen dünyanın en büyük modern tavla turnuvası “Merit Open’ın” 9’uncusu için geri sayım başladı.

Merit Park Hotel’in ev sahipliğini yaptığı “Merit Açık Uluslararası Tavla Şampiyonası” bu sene 8 -13 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek. Bir kez daha dünyanın dört bir yanından tavla severleri ağırlamak için hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. Düzenlenmeye başlandığı seneden itibaren yoğun ilgi gören ve her sene artarak devam eden katılımcıları ile oldukça heyecanlı bir şekilde ilerleyen turnuva, bu sene aralarında Amerika, Japonya, Çin, Almanya, Fransa, İtalya, İsveç, Danimarka, Norveç ve Türkiye’nin de bulunduğu 40’tan fazla ülkeden 500 oyuncunun katılması bekleniyor.

WBF Genel Sekreteri Marco Fornasir ve WBF Türkiye Temsilcisi Arda Fındıkoğlu direktörlüğünde gerçekleşecek olan, K.K.T.C turizminin tanıtımı içinde oldukça büyük önem taşıyan turnuva için kayıtlar 7 Kasım 2022 tarihinde başlayacaktır.

banner36
Yorumlar (0)
banner6