banner26

Eski sevgiliye tehdit ve şiddet

Güncel 10.05.2024, 12:21
231
Eski sevgiliye tehdit ve şiddet
banner32

Güzelyurt’ta Furkan Mehmet Doymuş adlı kişi, kendisi ile barışmak istemediği nedeniyle eski sevgilisini darp etti ve "Eğer benimle sevgili olmazsan, seninle ilişkiye girdiğimi ailene söylerim" diye tehdit etti

Güzelyurt’ta kadına şiddet meselesi ile ilgili tutuklanan zanlı Furkan Mehmet Doymuş bugün mahkemeye çıkarıldı. Yargıç Gülay Süleymanoğlu Uğur tarafından teminata bağlandı.

Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Kemal Öneren, Güzelyurt’ta bulunan Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi kampüs binası önünde Güzelyurt’ta sakin Furkan Mehmet Doymuş'un kendisi ile barışmak istemediği nedeniyle eski sevgilisi ayni yerde sakin isminin baş harfleri E. K nin boynunu elleri ile sıkıp darp ettikten sonra kampüs binası içerisine kaçan E. K'nin saçlarını eliyle çekip,ardından kolunu çekerek darp ettikten sonra adı edilene hitaben “ Eğer benimle sevgili olmazsan, seninle ilişkiye girdiğimi ailene söylerim" demek suretiyle şiddet tehdidinde bulunduğunu belirtti.

Polis, zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul etti ve mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti.

Yargıç Gülay Süleymanoğlu Uğur zanlıya 80 bin TL nakit 400 bin TL şahsi kefalet imzalamasına tüm kimlik bilgilerine el konulmasına ve haftada bir polise ispat-ı vücutta bulunmasına emir verdi.

banner36
Yorumlar (0)
banner6