banner26

Güney'de çalışanlara da katkı: Bekarlara daha az destek

Bakan Sucuoğlu, Güney’de çalışan Kıbrıslı Türklerden bekar olanlara 900 TL, evli olanlara da 1200 TL’lik katkı yapacaklarını açıkladı Mecliste konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faiz Sucuoğlu, Covid-19 salgını sonucunda Güney’de çalışan kişilerin mağduriyetleri olduğunu ve bu kişilerin kendilerine gelerek görüştüklerini kaydetti. Güney’de çalışan ve gerçek ihtiyaçlı olan kişiler hakkında gerekli çalışma yaptıklarını dile getiren Sucuoğlu, Güney’den paralarını almaları için kendilerinin tek tek çalışanlar adına hesap açtırarak, paralarını almalarını sağladıklarını belirtti.

Güncel 12.05.2020, 17:17 12.05.2020, 17:17
72
Güney'de çalışanlara da katkı: Bekarlara daha az destek
banner32

Bakan Sucuoğlu, Güney’de çalışan Kıbrıslı Türklerden bekar olanlara 900 TL, evli olanlara da 1200 TL’lik katkı yapacaklarını açıkladı





Mecliste konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faiz Sucuoğlu, Covid-19 salgını sonucunda Güney’de çalışan kişilerin mağduriyetleri olduğunu ve bu kişilerin kendilerine gelerek görüştüklerini kaydetti.





Güney’de çalışan ve gerçek ihtiyaçlı olan kişiler hakkında gerekli çalışma yaptıklarını dile getiren Sucuoğlu, Güney’den paralarını almaları için kendilerinin tek tek çalışanlar adına hesap açtırarak, paralarını almalarını sağladıklarını belirtti. 





Güney’de çalışan ve başka yerden maaş almayan kişilere de bin 200 TL katkı verilmesi yönünde çalışma başlattıklarını söyleyen Sucuoğlu, bu çalışmanın tamamlanması halinde kendilerinin seçtiği yönetim kurulunun verdiği isimlere yardım yapmayı planladıklarını kaydetti.    


banner36
Yorumlar (0)
banner6