banner26

Güney'de polisiye olaylar

 Güney Kıbrıs’taki polisiye olaylar bugün de Rum basınında yer aldı. Fileleftheros gazetesi, Rum polisinin, geçen pazar akşamı, bir aracın dur ihtarına uymaması nedeniyle uyarı ateşi açmak zorunda kaldığını belirtti.

Güncel 12.05.2020, 14:20 12.05.2020, 14:20
77
Güney'de polisiye olaylar
banner32

 Güney Kıbrıs’taki polisiye olaylar bugün de Rum basınında yer aldı.





Fileleftheros gazetesi, Rum polisinin, geçen pazar akşamı, bir aracın dur ihtarına uymaması nedeniyle uyarı ateşi açmak zorunda kaldığını belirtti.





Baf’a bağlı Tera-Emba yolunda meydana gelen olayda, araç sürücüsünün polisin dur ihtarına uymayarak hızlı bir şekilde kaçmaya başladığını yazan gazete, polisin araç sürücüsünü durdurmak için havaya üç el ateş ettiğini yazdı.





Habere göre, araç sürücüsü daha sonra aracı terk edip kaçmaya çalışırken daha sonra polis tarafından tespit edilerek tutuklandı.





2 GENÇ TUTUKLANDI





Fileleftheros gazetesi bir başka haberinde ise, Rum polisinin, biri 21 yaşında, diğeri de reşit olmayan 2 kişiyi uyuşturucudan tutukladığını yazdı.





Lefkoşa Rum Narkotik Şube polisleri, Larnaka yolunda, üzerinde 2 kişinin bulunduğu plakasız bir motosiklet tespit ettiğini, bir noktada ise motosikletten yola bazı şeylerin atıldığını fark ettiğini yazan gazete polisin söz konusu yola atılan paketin içerisinde 300 gr. hintkeneviri bulduğunu belirtti.





RUM MERKEZİ CEZAEVİ İÇİN AD HOC KOMİTE





Fileleftheros gazetesi, bir başka haberinde ise Rum Bakanlar Kurulu’nun, Adalet Bakanlığı’nın önerisi üzerine, Merkezi Cezaevi’ndeki kapasitenin dolması konusunda bir Ad- Hoc komite kurulmasına karar verdiğini yazdı.





Habere göre, Ad Hoc Komite, altı ay içerisinde, merkezi cezaevindeki aşırı doluluk sorunlarının hafifletilmesi için önerilerle birlikte bir rapor sunacak.


banner36
Yorumlar (0)
banner6