banner26

Güzelyurt Sağlık Merkezi’nde akıl almaz olay! Traktörüyle merkeze daldı

Güncel 06.06.2023, 18:21
169
Güzelyurt Sağlık Merkezi’nde akıl almaz olay! Traktörüyle merkeze daldı
banner32

Güzelyurt Sağlık Merkezi’nde sağlık hizmeti almaya çalışan bir vatandaş, röntgen cihazı olmadığını öğrenince sinirlendi ve sonrasında ise görevlilerle sözlü tartışma yaşadı.

Sinirlerine hakim olamayan vatandaş yaşanan tartışmanın ardından traktörüyle, acil bölümünün girişindeki korkulukları kırdı.

Kıbrıs Türk Hemşireler ve Ebeler Birliği Başkanı Ali Özgeçmen, konuyla ilgili kişisel sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

Hemşireler ve Ebeler Birliği Başkanı Özgeçmen, sistemin yetersizliklerinin ve eksikliklerinin bedelinin sağlık çalışanlarından ya da merkezlerinden çıkarılmaması gerektiğini kaydetti.

“Böyle yaparak unutmayın ki bir başka vatandaşın sağlık hizmetini elinden alıyorsunuz, yapmayın” diyen Özgöçmen, sağlık hizmeti almaya çalışan bir vatandaşın sistemin yetersizliği nedeniyle Güzelyurt Sağlık Merkezine zarar vererek kendince çözüm bulmaya çalıştığını belirtti.

Özgöçmen’in açıklamasının devamı ise şu şekilde:

“Bu yanlış tutum ve davranışı kınar başta meslektaşlarım olmak üzere tüm Güzelyurt Sağlık Merkezi çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimi iletirken bu tür olayların tekrarlanmaması için Sağlık Bakanlığı’nı tedbir ve  önlemler almaya davet ederim.”

banner36
Yorumlar (0)
banner6