banner26

Harmancı: Cenaze Törenlerine Vefat Edenlerin Yalnızca En Yakınları Katılsın

Lefkoşa Belediye Başkanı Mehmet Harmancı, koronavirüs tehlikesini karşı, cenaze törenlerine vefat eden kişilerin yalnızca en yakınların katılmasını istedi. Harmancı, yoğunluğu azaltmak amacı ile Din İşleri Dairesi ile kurdukları istişare ile cenaze işlemlerini sabah saat 10.

Güncel 13.03.2020, 16:02 13.03.2020, 16:02
50
Harmancı: Cenaze Törenlerine Vefat Edenlerin Yalnızca En Yakınları Katılsın
banner32

Lefkoşa Belediye Başkanı Mehmet Harmancı, koronavirüs tehlikesini karşı, cenaze törenlerine vefat eden kişilerin yalnızca en yakınların katılmasını istedi. Harmancı, yoğunluğu azaltmak amacı ile Din İşleri Dairesi ile kurdukları istişare ile cenaze işlemlerini sabah saat 10.00 olarak düzenlediklerini açıkladı.





  Mehmet Harmancı, şu açıklamayı yaptı:





  “Değerli arkadaşlar, biliyoruz ki herkes sevdiklerine son görevini yerine getirmek için cenazelere katılmaktadır. Yoğun katılımların sorunlara sebebiyet vermemesi adına vefat eden kişinin en yakınları dışında cenazelere bu dönemde katılım sağlanmaması en doğru yaklaşımdır. Bu bizleri ve sevdiklerimizi bir başka olası olumsuz etkiden koruyacaktır. Yoğunluğu azaltmak için Din İşleri Dairesi ile kurduğumuz istişare ile cenaze işlemlerini sabah saat 10:00 olarak düzenlemiş bulunuyoruz. Önemle duyurulur.”


Yorumlar (0)
banner6