banner26

"Hayatımızın en zor günlerinden biri"

Güncel 16.03.2023, 16:59
22
"Hayatımızın en zor günlerinden biri"
banner32

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adıyaman’daki otelde hayatını kaybedenlerin aileleri taziye ziyaretinde bulunmak için dün KKTC’ye geldi; “Yavru vatanın çığlığına sessiz kalınmayacak” mesajı verdi

Türkiye Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adıyaman’daki otelde hayatını kaybedenlerin aileleriyle görüşmeler yapmak üzere bu sabah KKTC’ye geldi.

Kılıçdaroğlu eşiyle birlikte sabah adaya geldi.

Ziyaretini Twitter hesabından duyuran Kılıçdaroğlu “Yavru vatanımızın evlatları, Adıyaman İsias Hotel’de cinayete kurban gittiler. Ailelerle görüşmek üzere, Selvi Hanım ile KKTC’ye geldik. Yavru vatanın çığlığına sessiz kalınmayacak. Selvi Hanım ve benim için, hayatımızın en zor günlerinden biri bugün olacak” ifadelerini kullandı.

Depremde Adıyaman’daki İsias Otel’de hayatını kaybedenlerin ailelerine taziye ziyareti için KKTC’de bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu, kabristanlığı da ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu, İsias Otel enkazında yaşamlarını yitiren Şampiyon Melekler Takımı’nın mezarlarına çiçek bıraktı.

Kılıçdaroğlu ayrıca eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremi sırasında Adıyaman İsias Hotel’de hayatını kaybeden Gazimağusa Türk Maarif Koleji kız ve erkek voleybol takımı oyuncularının ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Kılıçdaroğlu, evlerinde ziyarete gittiği Yeniçeri, Tülek, Nurluöz, Sabancı, Kalaycı, Karasel ve Aktuğralı ailelerine baş sağlığı dileklerini iletti.

Yorumlar (0)
banner6